Prevod filmu vo formate .mpg

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Miso22
Light Expert
Light Expert

Prevod filmu vo formate .mpg

Príspevok od používateľa Miso22 »

Zdravim, potreboval by som poradit, do akeho formatu a cez aky SW previest 505 MB film na DVD vo formate .mpg, aby ho prehral dvd prehravac s podporou divx? Dala by sa aj pripadne zlepsit kvalita filmu? Dakujem
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

previest na DVD vo formate .mpg? Divna veta... ale nic to... skus cez Total Video Converter, alebo nejaky DVD ripper :)
Co sa tyka kvality tak asi nie :???:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja len poznamenam k jednemu comu som porozumel... kvalitu filmu, hudby nijako nezlepsis.. "ak je zla kvalita, lepsiu z toho predsa logicky nemozes dostat" :) jedna sa momentalne o tuto situaciu
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Skús ConvertX a to ti uloží do normálneho "dvd formatu" ale kvalitu ti to samozrejme nezlepší
Miso22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miso22 »

som to blbo napisal. Takze, na DVDcku mam film a ten je vo formate mpg. Problem je, ze stolny dvd prehravac mi ten film neprehra, takze ho chcem konvertovat do ineho formatu a potom este raz napalit na DVD.
Stiahol som si ten Total Video Converter, ked vyberem z ponuky konvertovat do avi, co mam potom dalej vybrat(Divx 50 AVI, Xvid AVI, DivX 40 AVI... )? A ked vyberem napriklad Divx 50 AVI a potom dam high quality, bude to v prehravaci trhat? Dakujem
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

A tvoj prehravac prehrava DivX ??? Lebo ak hej tak by mal aj .mpg prehrat... a ci to bude trhat... no napaluj to pomaly (nie na maxium :-P) a nemalo by :) <teda si myslim>
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Šak je problém ten mpg súbor hodiť do počítača a potom ho prekonvertovať cez ten ConvertXtoDVD a spraviť z neho normálne dvdcko?
Napísať odpoveď