Napalovanie
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Napalovanie
Caute, chcel by som sa spytat, stahujem Windows Vistu Ultimate a chcem ju napalit na DVD, ale tak aby mi to bootovalo pri restarte PC (klasika). Ale instalacka je v ISO. A s tym ja moc neviem robit, teda co sa tyka napalovania .. Ono mam to mauntnut?( teda nahodit na DEAMONA) a otvorit to "CD" a proste vybrat cely ten materia niekam do zlozky a potom to napalit (NERO 7 mam) ako spustatelne DVD ?? Ci sa to da rovno ako ISO napalit, aby to nabootovalo po restarte .. ? DAKUJEM!
co vymyslas? ked na to 2x kliknes, tak sa ti to neotvori v Nerovi a nedas len Burn?
ak nie, tak klikni pravym tlacitko, daj "otvorit cim..." a vyber nera..
ten iso obraz ma v sebe uz bootovatelnu stopu..keby si to napaloval hentak, tak by sa mohla stratit..ta featura je tam pre to aby si si tu bootovatelnu stopu mohol vytvorit, ked robis nove dvd..
ten iso obraz ma v sebe uz bootovatelnu stopu..keby si to napaloval hentak, tak by sa mohla stratit..ta featura je tam pre to aby si si tu bootovatelnu stopu mohol vytvorit, ked robis nove dvd..
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Noo uz som to vyskusal, len tak, na hre .. a dal som si na plochu nejake ISO a skusil dat otvorit cez nera burn a vyhodilo mi toto .. Takze toto ked dam napalovat (aj som vlozil dvd pre istotu ako to bude vyzerat), tak by mi to malo same vytvorit bootovatelne DVD? 
PS: este by som mohol vyskusat to napalit na RW DVD a skusit to po restarte len tak zapnut ze ci to nabootuje a ked to pojde tak to napalim na original DVD .. Co vy na to? Lebo este som nikdy neinst. ISO ..
Ale ono takto si to asi same rozpoznava, ze co je bootovatelne a co nie ze?
PS: este by som mohol vyskusat to napalit na RW DVD a skusit to po restarte len tak zapnut ze ci to nabootuje a ked to pojde tak to napalim na original DVD .. Co vy na to? Lebo este som nikdy neinst. ISO ..
nie..robim si z teba sranduAdulko1 napísal:Takze toto ked dam napalovat (aj som vlozil dvd pre istotu ako to bude vyzerat), tak by mi to malo same vytvorit bootovatelne DVD?
ked ti hovorim, ze ten iso obraz uz ma v sebe tu bootovatelnu stopu, tak ju v sebe ma a nevymyslaj..tu zmatkujes, ako keby jedno DVD stalo 200 korun a bojis sa, ze ho pokazis..