odlišna jazykova verzia - windows PRO SP2

Informácie o software, ankety...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

odlišna jazykova verzia - windows PRO SP2

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Mam anglicky windows xp professional SP2 a do toho som si samostatne doinštaloval slovenčinu... teraz ale vznikol problem pri sťahovani programov zo stranky microsoftu ako napriklad desktop search alebo servis pack 3... tieto programy si chcem stiahnuť v češtine, ale ked ich chcem nainštalovať, tak mi to hlasi zlu jazykovu verziu(inu ma system a inu maju programy). existuje niečo take ako kompletna čeština pre windows xp professional SP2? aby som si potom mohol nainštalovať spominane programy a nehlasilo mi to chybu ohladom jazykovych verzii...
//taktiež mam dojem, že česka distribucia pre windows je kompletna a nie ako ta slovenska "slovenčina"... asi aj preto mi microsoft berie môj windows ako anglicky aj ked v nom mam slovensky preklad.
//taktiež by som chcel vedieť... ak je niečo take ako samostatna kompletna čeština pre windows xp professional SP2, da sa to doinštalovať do systemu samostatne, nie? a nevadi, že som predtym v systeme použival slovenčinu? Dakujem za rady.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Áno, slovenske XP je vlastne anglické XP s prilepenou slovenčinou.. všetok originálny software pre XP ako service packy, aktualizácie a pod. treba ťahať akoby pre anglické XP.

České XP je plne lokalizované, na neho potrebuješ samostatné inštalačné CD s českým Windowsom XP. Následne do neho budeš musiež vyššie spomínané veci sťahovať už iba v češtine.

Aby si si mohol nainštalovať české XP, potrebuješ sa zbaviť najskôr pôvodného anglicko-slovenského.
Napísať odpoveď