Zmensenie velkosti suborov
-
RainbowSix
Light Professional
Zmensenie velkosti suborov
Vyskytol sa mi taky problem stiahol som urcity serial ktory dosahuje do znacnej miery obrovky pocet dat cca 30gb a chcel by som tento objem dat dako napalit ale bolo by to neefektyvne tak sa chcem spitat ci by ste mi neporadili ako to mam zmensit co mozno na najmenej dat a rozdelit to na dvd a poprosil by som daky navod.Ospravedlnujem sa ak je podobna téma zalozena ale neobjavil som taku ktora by obsahovala moje problemy thx vopred.
-
RainbowSix
Light Professional
Format : AVI
Video #0 : DivX 3 Low at 915 Kbps (a vyssie)
Aspect : 640 x 360 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : AC3 at 192 Kbps
Infos : 2 kanály, 48 KHz
no ale nechcem zmenit format videi lebo ten je dost zli chcel by som to spravit ako su zabaleny hry viacerych rar suboroch ale to je problem ze poprve to neviem a pochybujem ze by to zbalilo dostatocne na maly objem dat.Nevadilo by mi ani keby ten program balil subori aj zopar hodin keby to malo pr. polovicu stych 30g co je asi nepravdepodobne .
Video #0 : DivX 3 Low at 915 Kbps (a vyssie)
Aspect : 640 x 360 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : AC3 at 192 Kbps
Infos : 2 kanály, 48 KHz
no ale nechcem zmenit format videi lebo ten je dost zli chcel by som to spravit ako su zabaleny hry viacerych rar suboroch ale to je problem ze poprve to neviem a pochybujem ze by to zbalilo dostatocne na maly objem dat.Nevadilo by mi ani keby ten program balil subori aj zopar hodin keby to malo pr. polovicu stych 30g co je asi nepravdepodobne .
avi sam o sebe je komprimovany format videa, takze nema zmysel ho dalej balit - velkost by sa znizila maximalne o par KB pri najlepsej kompresii..
takze jediny sposob ako zmensit velkost suboru je znizit kvalitu, ale to tiez nie je nejaka extra vyhra..
btw 30 GB je cca 7 DVD, tak neviem co sa s tym seres - napal to a hotovo..
takze jediny sposob ako zmensit velkost suboru je znizit kvalitu, ale to tiez nie je nejaka extra vyhra..
btw 30 GB je cca 7 DVD, tak neviem co sa s tym seres - napal to a hotovo..
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional