stahovanie hier po partoch
stahovanie hier po partoch
caute, stiahol som si GTA IV po partoch, ale chvilu pred tym, ako som dal tahat posledne 2 party to z toho hostingu cele vymazali .. takze mam 35 partov (19/19 parts - 1.DVD, 16/18 parts - 2. DVD) .. teda prve dvd mam komplet, ale z druheho mi chybaju 2 party .. no ako poznam tie dementne deti na lamkach, co kopiruju linky a vydavaju to za svoj upload, tak sa moc nenazdavam, ze to reupne .. tak som sa to snazil vyriesit inak .. dal som do googlu vyhladavat nazov jedneho partu a vyhodilo mi par anglickych warez for .. tak som na jedno klikol a linky vyzerali skoro rovnako .. 1. DVD malo 19 partov, 2. DVD 18, tak ako tie, co som stahoval ja z lamiek, tak som to skusil zmixovat .. posledne 2 party som stiahol odtial, pri extrahovani to pytalo heslo, ktore som nasiel na jednom ruskom fore, inac ziadne problemy .. no po rozbaleni vsetkych partov tam nebolo ziadne *.iso, ale iba subory "autorun.inf" a adresar s ikonou, cize 10kb .. potom som pozrel ako vyzeraju party stiahnute z lamiek a ako tie 2 party .. dost sa odlisovali, party stiahnute z lamiek mali *.iso a tie 2 party maju *.cab .. moja otazka znie, nedaju sa tie 2 party prisposobit tym ostatnym ?