Digital napísal:Tak v poslednej dobre si lúbim vychutnat ballentines a chutí mi aj ten zenský nápoj malibu
jaj ty si mooj , ako taky na chutovku s dakou babou a kamosmi je n1 ballantines a a ked sa ide cisto pit tak tatransky caj, fernetik citrus hruska ,slivka, vodka ale tu vodku tak no ale hlavne fernetik a v poslednom case demanovku a becherovku ale lemond ta je celkom fajn
a borovicku nepijem !!! iba notorici , to je hnus ty kokos
predvcerom som objavil nieco co budem pit asi dost casto-tatransky ladovec...ma to 72 percent ale chuti to obzvlast dobre...je to sice drahe ale...viete ked si date borovicku alebo vodku tak to chuti ako cisty lieh...proste humus...v tomto to nieje citit skoro vobec...paradicka
ja vyrastal na domacej zahorackej slivke,,, a celkovo pijem všetko palene ovocie, ale to kvalitnejšie a pak ešte plzeň, víno červené, mikulovské a tiež absinth, havanu,
Osoba v mojom veku by asi nemala pisat nieco o alkohole ale co uz vela som toho nepopil ale neaky taky fernet alebo karpatska horka celkom ujde i ked respect ma čuco fajne sladke a skoro sa z toho opijes teda ked ide niekomu iba o opitie a nemusi davat 200 Sk (cca) na neaku malinu a neviem co
calvin: radsej sa naje*em za draho z kvalitneho alkoholu ako byt rozje*any z čúča celý dalsi den s nehoraznou bolestou hlavy.... stacilo mi raz a nikdy viac...
Maki napísal:calvin: radsej sa naje*em za draho z kvalitneho alkoholu ako byt rozje*any z čúča celý dalsi den s nehoraznou bolestou hlavy.... stacilo mi raz a nikdy viac...
ja som este opity nebol cize take veci poznam len z rozpravania a to cuco bolo myslene tak ze ked si niekto povie idem sa zje** tak mu je jedno asi ako lebo vysledok je ten isty ale to potom asi nie neviem nebol som este opity
Cudoval by si sa, ale nie je... Opil som sa z Bechera a na druhy den rano som vstal a siel do skoly bez najmensieho problemu. Opil som sa z nejakej gazdovky ci coho a este na druhy den poobede som bol KO z opice.
Opica - treba pit s mierou. Alebo pit kvalitny alkohol (pil som raz domacu Slivovicu piramo na svadbe na Valašsku a to bola fajna piatika...hlava z nej nebolela, sama sa do ust pytala
Tak zlata tequila je na prvom mieste aj u mna
2. Spisska hruska
3. Kopaniciarska slivovica
4. Absolut vodka
No to si "doprajem" malokedy. Najradsej posedim pri bielom polosuchom vinku.
boborko napísal:predvcerom som objavil nieco co budem pit asi dost casto-tatransky ladovec...ma to 72 percent ale chuti to obzvlast dobre...je to sice drahe ale...viete ked si date borovicku alebo vodku tak to chuti ako cisty lieh...proste humus...v tomto to nieje citit skoro vobec...paradicka
google nic take nepozna.. Hod o tom neake info pls, kde to dostat kolko to stalo aku to ma farbu...