spojenie grafiky
spojenie grafiky
ahojte pocula som ze ked mam na zakladnej doske integrovanu graficku kartu tak ze sa nejako da spojit dokopy aj z tou mojom grafikou co je zvlast viete otom nieco ? ze proste sa to spoji a aj parametre sa spoja nejako ze bude vykonnejsia
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: spojenie grafiky
Nie neda sa to spojit.majka0408 napísal:ahojte pocula som ze ked mam na zakladnej doske integrovanu graficku kartu tak ze sa nejako da spojit dokopy aj z tou mojom grafikou co je zvlast viete otom nieco ? ze proste sa to spoji a aj parametre sa spoja nejako ze bude vykonnejsia
-
reno23
Guru wannabe
ano existuje nieco take. Ta technologia samajka0408 napísal:ahojte pocula som ze ked mam na zakladnej doske integrovanu graficku kartu tak ze sa nejako da spojit dokopy aj z tou mojom grafikou co je zvlast viete otom nieco ? ze proste sa to spoji a aj parametre sa spoja nejako ze bude vykonnejsia
pri ATI vola Hybrid Crossfire
pri Nvidia vola Hybrid SLI
ale funguje to len v spojeni novsich dosiek (s integrovanou vga) s low-endovymi grafickymi kartami. Priklad:
Doska s chipsetom NVIDIA GeForce 8200 v spojeni s grafickou kartou typu GeForce 8400GS, 8500GT, 9400GT, 9500GT
Doska s chipsetom AMD 780G v spojeni s grafickou kartou typu ATI HD3450, 4350 ..atd
-
vrtulnik
Medium Professional
Este som o tom nikdy nepocul.Dobra rada do buducnosti, 
jj dakujem pekne no ale ja asi stym nic nenarobim vsak ? kedze mam maticnu dosku
Gigabyte GA-MA69G-S3H
a graficku kartu
ATI Radeon HD 2600 XT 256MB
Gigabyte GA-MA69G-S3H
a graficku kartu
ATI Radeon HD 2600 XT 256MB
-
vrtulnik
Medium Professional
Skus to co ti napisal Reno23 tie programi a uvidis ci ti to pojde... // Tá doska az tak neni stara.
-
reno23
Guru wannabe
je to sice uzitocna technologia ale ja v tom nic pozitivne nevidim. Ved ten kto chce pozerat filmy v hd kvalite tak mu staci integrovana graficka karta a ten kto chce hrat hry tak si kupi poriadnu vga. Ja vsak cakam ked uvedu novy chipset Hydra od LucidLogix. Jednoducho povedane je to chipset na doske, ktori umozni spojenie vykonu akejkolvek vga. Napr. ked budes mat dosku (so styrmi PCI-E 16x slotmi) s chipsetom Hydra , tak si tam mozes osadit 2 ATI a 2 GeForce kartyvrtulnik napísal:Este som o tom nikdy nepocul.Dobra rada do buducnosti,
http://www.extrahardware.cz/hydra-budoucnost-multi-gpu
http://www.extrahardware.cz/idf-lucid-hydra-v-akci
http://www.extrahardware.cz/intel-smackover-2-s-hydrou
// majka0408 - ta tvoja doska nepodporuje hybrid crossfire