Energeticke napoje
-
fikus-kukis
Guru wannabe
kamarat to pouziva ako na zapijanie chlastu...a ze potom ti ovela viac zapecie...ja osobne som to este neskusal a ani to nemam v plane...a energi drinky som kedysi pil strasne casto...mali take 1.5 l balenie ale uz si nespomeniem ako sa to volalo...a vzadu bolo napisane ze max 0.5l denne...ja som vkuse stiahol 3l ale to uz bolo davno...a ete adrenalin som pil casto a UP...redbul som este v zivote nemal...
...a uz si ani nepametam kedy som posledne nejaky energy drink mal...a to asi aj preto lebo ja som si nevsimol zeby mi to vratilo energiu alebo zeby som potom nezaspal... /samozrejme ze niesom blby a necalak som zeby mi to energiu vratilo o 10 sekund potom co to dopijem.../
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som toto nikdy neuznaval,,, a neuznávam. Spať treba a vôbec to nie je o tom, že na to nemám čas, ale mozok si potrebuje oddychnuť, nabrať sily, ja som vždy poriadne spal a pak sa mi aj lepšie učilo a učil som sa rýchlejšie,,, niekedy sa učiť menej je viac ako sa učiť veľa,,,qwerty-xyz napísal:co z toho mam ? zapocty dva a odovzdanu semestralku na manazment
Staci? A tuto noc zae vobec nespim.... strvrta noc po sebe co som este nespal,teda uz 4 dni som nespal nic, som zvedav dokedy to vydrzim (ja ot nerobim naschval ja sa chcem vazne vyspat--ale nemam na to cas)
mne sa vždy najsamlepšie učilo od rána do obeda a pak večer,,,
Spanok si treba dopriat vzdy. Aj ked minimalne, ale treba. Mam pocit, ze to tu pises z frajeriny. Normalny clovek by sa na tom nesmial.qwerty-xyz napísal:co z toho mam ? zapocty dva a odovzdanu semestralku na manazment
Staci? A tuto noc zae vobec nespim.... strvrta noc po sebe co som este nespal,teda uz 4 dni som nespal nic, som zvedav dokedy to vydrzim (ja ot nerobim naschval ja sa chcem vazne vyspat--ale nemam na to cas)
-
qwerty-xyz
yazoo napísal:Spanok si treba dopriat vzdy. Aj ked minimalne, ale treba. Mam pocit, ze to tu pises z frajeriny. Normalny clovek by sa na tom nesmial.
-
qwerty-xyz
kurnik a co amm zrat ked cez den mam skolu,ttreba sa mi aj najest v dajekej jedalni aj normalne ze ucit a este aj pisat tie hovadiny - proste musim makat cele noci aby som to odtukal do kalvesnice, ja sice pisem rychlo ale bez diakritiky ak ked sice si to potom cez automaticke opravy opravujem ale aj tak, no schvalne TY ked potrebujes na dacom makat a nemas cas netahas v noci nikdy?sluggy napísal:sak ale to je tvoja chyba ze zeries ten bordel
existuje taka sranda, ze TATRANKA a jej starsia slana sestra BAGETA, ktoru si strcis do tasky a mozes z nej jest.qwerty-xyz napísal:kurnik a co amm zrat ked cez den mam skolu,ttreba sa mi aj najest v dajekej jedalni aj normalne ze ucit a este aj pisat tie hovadiny - proste musim makat cele noci aby som to odtukal do kalvesnice, ja sice pisem rychlo ale bez diakritiky ak ked sice si to potom cez automaticke opravy opravujem ale aj tak, no schvalne TY ked potrebujes na dacom makat a nemas cas netahas v noci nikdy?
a taka poznamka: si myslis, ze ostatni sa neucia? ver tomu, ze ano a dokonca aj niekolkonasobne viac. a rozhodne neziju na malinovkach s troskou kofeinu, ale na normalnom jedle, aj sa vyspat stihnu, aj ine veci si poriesia, mnohi vratane brigad. holt, z toho mi vychadza, ze asi nemas na to, aby si robil vsetko naraz, alebo sa mylim?
u teba to vyzera, ze mas nejaky projekt v casovom meradle polovice zivota. a tiez to vyzera na nie zrovna casty infarkt v 30
-
Stoporko
VIP
qwety: studujem na výške, mám stresy a psycho počas skúškového a ani počas semestrov to nie je rúžové (priebežné písomky...), no vždy sa dá nájsť aspoň 6-8 hodín spánku. Skús si analyzovať čo ti všetko berie čas, čo z toho môžeš vynechať a hotovo. Ponocovať je dobré maximálne v čase núdze - brutal skúška, občasná párty alebo tak..
pokiaľ budeš žrať to svinstvo, tvoja pečeň ti sa ti isto nepoďakuje
pokiaľ máš také stresy a na výške/v robote nie si, tak sa uvedom, prestaň po nociach robiť hlúposti a SPI. Ser na energeťáky.
Kamoš počas minulého skúškového kombinoval: ráno káva, na obed 2 tabletky Memoplus, káva, poobede redbull, večer káva. Takto vkuse celý týždeň, zvládal 2-3 skúšky týždenne. Po troch týždňoch bol zrelý na JIS.
pokiaľ máš také stresy a na výške/v robote nie si, tak sa uvedom, prestaň po nociach robiť hlúposti a SPI. Ser na energeťáky.
Kamoš počas minulého skúškového kombinoval: ráno káva, na obed 2 tabletky Memoplus, káva, poobede redbull, večer káva. Takto vkuse celý týždeň, zvládal 2-3 skúšky týždenne. Po troch týždňoch bol zrelý na JIS.
-
qwerty-xyz
no jo ja viem ja som tiez, ale tak ludia c mam vam tu vypisat vsetky veci co robim pocas dna a kde vsade som? ja mile rad ale polku z toho nemozem niezeby to bolo take onake ale som pisal ze su na fore ludia co ma poznaju si o mne este daco pomysliaStoporko napísal:qwety: studujem na výške, mám stresy a psycho počas skúškového a ani počas semestrov to nie je rúžové (priebežné písomky...), no vždy sa dá nájsť aspoň 6-8 hodín spánku. Skús si analyzovať čo ti všetko berie čas, čo z toho môžeš vynechať a hotovo. Ponocovať je dobré maximálne v čase núdze - brutal skúška, občasná párty alebo tak..pokiaľ budeš žrať to svinstvo, tvoja pečeň ti sa ti isto nepoďakuje
![]()
-
tomasito13
Star
-
Stoporko
VIP
qwerty: škola plus jedna/dve brigády-roboty v pohode. Ešte je čas na frajerku a airsoft a iné koníčky... skús sa nad tým zamyslieť, či sa zrúti svet, keď sa na pár vecí proste vykašleš a vynecháš ich. Priority by mali byť takéto (aspoň u mňa): Priatelka, rodina, škola, robota a airsoft. Posledné tri občas menia poradie... chcel som ešte kopec iných vecí robiť, no nestíhlas by som ich a tak na ne dlabem... a pokiaľ tak veľa makáš a nestíhaš to, buď makáš zle alebo sa na to vydlabni, na prácu bude času po škole dosť...
aj tak je na únavu najlepší presladený čaj...
aj tak je na únavu najlepší presladený čaj...