Energeticke napoje

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

aky je najlepsi energetak??

Hlasovanie ukončené 17 jún 2009, 21:50

Redbull
32
67%
UP
14
29%
Power UP
2
4%

Celkom hlasov: 48

fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Dá sa prežiť, aj bez kávy či energetických "bateriek". Len je potrebné dobre si do dňa naplánovať krátkeho "šlofíka" a záťaž učením primerane rozložiť.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

kamarat to pouziva ako na zapijanie chlastu...a ze potom ti ovela viac zapecie...ja osobne som to este neskusal a ani to nemam v plane...a energi drinky som kedysi pil strasne casto...mali take 1.5 l balenie ale uz si nespomeniem ako sa to volalo...a vzadu bolo napisane ze max 0.5l denne...ja som vkuse stiahol 3l ale to uz bolo davno...a ete adrenalin som pil casto a UP...redbul som este v zivote nemal... :) ...a uz si ani nepametam kedy som posledne nejaky energy drink mal...a to asi aj preto lebo ja som si nevsimol zeby mi to vratilo energiu alebo zeby som potom nezaspal... /samozrejme ze niesom blby a necalak som zeby mi to energiu vratilo o 10 sekund potom co to dopijem.../
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

rano energetak tiger, crazy wolf, v12 alebo iny+2cigy, poobede 1xkava +4 cigy, a večer iba cigy a poviem vam je to nahovno cele sračky neradim to nikomu piť fuj...robim to tak 3 mesiac a už mi je nahovno
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

neviem ako sa vola...ale v bille som si raz kupil taky za 12 korun :D...ale bol važne dobry...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

qwerty-xyz napísal::D co z toho mam ? zapocty dva a odovzdanu semestralku na manazment :D Staci? A tuto noc zae vobec nespim.... strvrta noc po sebe co som este nespal,teda uz 4 dni som nespal nic, som zvedav dokedy to vydrzim (ja ot nerobim naschval ja sa chcem vazne vyspat--ale nemam na to cas)
ja som toto nikdy neuznaval,,, a neuznávam. Spať treba a vôbec to nie je o tom, že na to nemám čas, ale mozok si potrebuje oddychnuť, nabrať sily, ja som vždy poriadne spal a pak sa mi aj lepšie učilo a učil som sa rýchlejšie,,, niekedy sa učiť menej je viac ako sa učiť veľa,,,

mne sa vždy najsamlepšie učilo od rána do obeda a pak večer,,,
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

qwerty-xyz napísal::D co z toho mam ? zapocty dva a odovzdanu semestralku na manazment :D Staci? A tuto noc zae vobec nespim.... strvrta noc po sebe co som este nespal,teda uz 4 dni som nespal nic, som zvedav dokedy to vydrzim (ja ot nerobim naschval ja sa chcem vazne vyspat--ale nemam na to cas)
Spanok si treba dopriat vzdy. Aj ked minimalne, ale treba. Mam pocit, ze to tu pises z frajeriny. Normalny clovek by sa na tom nesmial.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak ja energeticke napoje moc nepijem ale ked mam chut tak dam si Redbull alebo Up
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

yazoo napísal:Spanok si treba dopriat vzdy. Aj ked minimalne, ale treba. Mam pocit, ze to tu pises z frajeriny. Normalny clovek by sa na tom nesmial.
:roll: Frajerina bola vcera o pol dvanastej v noci ked sa mi zakrutila hlava a ostal som spat DOTERAZ !!!!! cize som spal zase nejakych 16 hodin v kuse ani som sa nepohol na tej posteli, a z frajeriny hmm tak ked zeres guaranu a zapijas tie tabletky (ked mas viac baleni je to vacsia "sranda") kavou alebo energetickymi stale dookola tak ti z thoo pomaly prepina. Ale uz som viac menej vyspaty.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

sak ale to je tvoja chyba ze zeries ten bordel
qwerty-xyz

sluggy napísal:sak ale to je tvoja chyba ze zeries ten bordel
kurnik a co amm zrat ked cez den mam skolu,ttreba sa mi aj najest v dajekej jedalni aj normalne ze ucit a este aj pisat tie hovadiny - proste musim makat cele noci aby som to odtukal do kalvesnice, ja sice pisem rychlo ale bez diakritiky ak ked sice si to potom cez automaticke opravy opravujem ale aj tak, no schvalne TY ked potrebujes na dacom makat a nemas cas netahas v noci nikdy? :roll:
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Ja energeticke napoje nepijem. AJ ked som si niekedy dal tak mi to nic nepomohlo. A raz som skusal taky jablkovy energy od isostar. Ale to bolo skor taka jablkova kasa a nie napoj a ten mi ako jediny pomohol ked som potreboval nezaspat.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:kurnik a co amm zrat ked cez den mam skolu,ttreba sa mi aj najest v dajekej jedalni aj normalne ze ucit a este aj pisat tie hovadiny - proste musim makat cele noci aby som to odtukal do kalvesnice, ja sice pisem rychlo ale bez diakritiky ak ked sice si to potom cez automaticke opravy opravujem ale aj tak, no schvalne TY ked potrebujes na dacom makat a nemas cas netahas v noci nikdy? :roll:
existuje taka sranda, ze TATRANKA a jej starsia slana sestra BAGETA, ktoru si strcis do tasky a mozes z nej jest.
a taka poznamka: si myslis, ze ostatni sa neucia? ver tomu, ze ano a dokonca aj niekolkonasobne viac. a rozhodne neziju na malinovkach s troskou kofeinu, ale na normalnom jedle, aj sa vyspat stihnu, aj ine veci si poriesia, mnohi vratane brigad. holt, z toho mi vychadza, ze asi nemas na to, aby si robil vsetko naraz, alebo sa mylim?
u teba to vyzera, ze mas nejaky projekt v casovom meradle polovice zivota. a tiez to vyzera na nie zrovna casty infarkt v 30
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwety: studujem na výške, mám stresy a psycho počas skúškového a ani počas semestrov to nie je rúžové (priebežné písomky...), no vždy sa dá nájsť aspoň 6-8 hodín spánku. Skús si analyzovať čo ti všetko berie čas, čo z toho môžeš vynechať a hotovo. Ponocovať je dobré maximálne v čase núdze - brutal skúška, občasná párty alebo tak.. :D pokiaľ budeš žrať to svinstvo, tvoja pečeň ti sa ti isto nepoďakuje :wink:

pokiaľ máš také stresy a na výške/v robote nie si, tak sa uvedom, prestaň po nociach robiť hlúposti a SPI. Ser na energeťáky.

Kamoš počas minulého skúškového kombinoval: ráno káva, na obed 2 tabletky Memoplus, káva, poobede redbull, večer káva. Takto vkuse celý týždeň, zvládal 2-3 skúšky týždenne. Po troch týždňoch bol zrelý na JIS.
qwerty-xyz

Stoporko napísal:qwety: studujem na výške, mám stresy a psycho počas skúškového a ani počas semestrov to nie je rúžové (priebežné písomky...), no vždy sa dá nájsť aspoň 6-8 hodín spánku. Skús si analyzovať čo ti všetko berie čas, čo z toho môžeš vynechať a hotovo. Ponocovať je dobré maximálne v čase núdze - brutal skúška, občasná párty alebo tak.. :D pokiaľ budeš žrať to svinstvo, tvoja pečeň ti sa ti isto nepoďakuje :wink:

pokiaľ máš také stresy a na výške/v robote nie si, tak sa uvedom, prestaň po nociach robiť hlúposti a SPI. Ser na energeťáky.

Kamoš počas minulého skúškového kombinoval: ráno káva, na obed 2 tabletky Memoplus, káva, poobede redbull, večer káva. Takto vkuse celý týždeň, zvládal 2-3 skúšky týždenne. Po troch týždňoch bol zrelý na JIS.
no jo ja viem ja som tiez, ale tak ludia c mam vam tu vypisat vsetky veci co robim pocas dna a kde vsade som? ja mile rad ale polku z toho nemozem niezeby to bolo take onake ale som pisal ze su na fore ludia co ma poznaju si o mne este daco pomyslia :D Proste mam toho vela momentalne teraz som mal,dakedy sa aj vyspim ale dakedy ked je taky cas tak sa proste nespi aj tyzden vkuse mna moj stav zdravotny potom nezaujima, ja ked musim byt hore tak musim a za kazdych okolnosti aj keby som mal krv zvracat. A nebojte sa viem si rozlozit cas, ale dkaedy sa to proste nestiha. . .
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

sluggy napísal:sak ale to je tvoja chyba ze zeries ten bordel
gurana je prirodna latka
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

akoze citam tie perly jednu za druhou, ale musim podotknut, ze som stihal skolu + dve roboty a na spanok mi ostalo casu vzdy :roll: a nemal som potrebu riesit co ty, nepijem ani kavu...
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

tomasito13 napísal:gurana je prirodna latka
to mozno ano lenze nepije len tu guaranu :wink:
pozri si jeho temy...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:mna moj stav zdravotny potom nezaujima, ja ked musim byt hore tak musim a za kazdych okolnosti aj keby som mal krv zvracat.
qwerty sorry, ale poviem ti uz iba jednu vec: ty si kapitalny kkt. dakujem
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwerty: škola plus jedna/dve brigády-roboty v pohode. Ešte je čas na frajerku a airsoft a iné koníčky... skús sa nad tým zamyslieť, či sa zrúti svet, keď sa na pár vecí proste vykašleš a vynecháš ich. Priority by mali byť takéto (aspoň u mňa): Priatelka, rodina, škola, robota a airsoft. Posledné tri občas menia poradie... chcel som ešte kopec iných vecí robiť, no nestíhlas by som ich a tak na ne dlabem... a pokiaľ tak veľa makáš a nestíhaš to, buď makáš zle alebo sa na to vydlabni, na prácu bude času po škole dosť...

aj tak je na únavu najlepší presladený čaj...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ades napísal:qwerty sorry, ale poviem ti uz iba jednu vec: ty si kapitalny kkt. dakujem
suhlas,,,
Napísať odpoveď