Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
Re: metaxa
nech ej az 10 hviezdickova,vypijem to az vtedy ked mi bude vsetko jednoMarosc napísal:A co hovorite na 5 hviezdickovu metaxu?
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty si to este nepil a chces to kupovat za taku cenu iba kvoli tomu co ti povedia druhi? jaj ty lolo,trocha porozmyslaj nad tym...90% ludi mi povedalo aka je kava skvela a neznasam ju...staci? sak mas vlastnu hlavu nie?Marosc napísal:Aha tak diky za nazory. Urcite na silvestra budeme mat viac chlastu ale chceme pit nieco luxusnejsie tak som myslel ze kupim metaxu. Tak teraz neviem co kupim.
a čo takto johnie walker? raz som to ochutnal chutilo to fajne,no viac mi nedali
kedže to stoji kolko stoji
http://www.extraobchod.eu/darky-zazitky ... label-60y/
http://www.extraobchod.eu/darky-zazitky ... label-60y/
zajdi do podniku, nie prilis draheho, ani nie supackeho a ochutnavaj... Zistis sam, co ti chuti najlepsie.Marosc napísal:Ja som to chel kupit aby som to iba vyskusal. A nepoznate nejaky alkohol ktory ked pijete tak necitite iba lieh ale aj nejaku inu chut? Tak nieco by som chcel pit na silvestra.
Mne napriklad velmi chuti absint, cisty a od Palirny u zeleneho stromu.
Alebo gin s tonikom, pripadne cuba libre...to su ale miesane napoje
Z klasickych mam rad aj styl metaxa, soberano, capa negra...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ale zas chapes, nevyskusa tak nebude vedietHaslerka napísal:ty si to este nepil a chces to kupovat za taku cenu iba kvoli tomu co ti povedia druhi? jaj ty lolo,trocha porozmyslaj nad tym...90% ludi mi povedalo aka je kava skvela a neznasam ju...staci? sak mas vlastnu hlavu nie?
... btw.: na whisky sa najde este viac rozporuplnych nazorov ako na metaxu, ale v zasade je to velmi dobra volba na silvestra, ked vies ako sa napit, tak necitis iba nejaky divny zhluk chutí
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 19:17 )
kazdy ti tu vypise svoj oblubeny alkohol, na ktory je zvyknutyMarosc napísal:Ja som to chel kupit aby som to iba vyskusal. A nepoznate nejaky alkohol ktory ked pijete tak necitite iba lieh ale aj nejaku inu chut? Tak nieco by som chcel pit na silvestra.
// ja osobne ficim v poslednom case na becherovke a citruse ... celkom chutne, nemrdi to jak baca po tyzdni bez sprchy a za velmi prijatelnu cenu
pil som metaxu 3* 5* aj 7* a zeby som sa za tym isiel roztrhat tak to nie... alkohol to nieje zly, jeden vecer sa s tym da uplne vklude zvladnut
najviac sa mi ale ratalo ked sme s fotrom raz pili Parthenon asi 7* - 2 poldecaky a potom sme usudili ze tomu chybaju grady tak sme miesali s domacou vypalenou vodkou ktora mala 65 gradov.... vtedy to bolo este ovela lepsie
najviac sa mi ale ratalo ked sme s fotrom raz pili Parthenon asi 7* - 2 poldecaky a potom sme usudili ze tomu chybaju grady tak sme miesali s domacou vypalenou vodkou ktora mala 65 gradov.... vtedy to bolo este ovela lepsie
-
NumBer_One
Star