Je to pravda?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Je to pravda?

Príspevok od používateľa Marosc »

Ahojte. Mam taky problem s jednou mojou zatial iba kamaratkou. Uz dlhsie si s tou babou pisem a velmi si rozumieme. Ona si vyhladala moj nick na pokeci a tak to zacalo. Uz som sa aj pokusal o stretnutie ale nejako nam to nevyslo. A raz ked som bol trosku opity(bol som iba v nalade) tak som jej zavolal a som jej povedal take veci ze ma sexi hlas a pod. A nakoniec som jej povedal ze ju lubim a ona ze dobre a polozila. Potom ked som sa nato na druhy den pytal tak povedala ze si ma s niekym pomylila. Myslite ze je to pravda? Ja jej verim ale aj tak mi to pripada cudne.
qwerty-xyz

Re: Je to pravda?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Marosc napísal:Ahojte. Mam taky problem s jednou mojou zatial iba kamaratkou. Uz dlhsie si s tou babou pisem a velmi si rozumieme. Ona si vyhladala moj nick na pokeci a tak to zacalo. Uz som sa aj pokusal o stretnutie ale nejako nam to nevyslo. A raz ked som bol trosku opity(bol som iba v nalade) tak som jej zavolal a som jej povedal take veci ze ma sexi hlas a pod. A nakoniec som jej povedal ze ju lubim a ona ze dobre a polozila. Potom ked som sa nato na druhy den pytal tak povedala ze si ma s niekym pomylila. Myslite ze je to pravda? Ja jej verim ale aj tak mi to pripada cudne.
nie niej e to pravda,inak by hned tene telefon nepolozila. Bud odpovedala na nieco co si myslela ze je nieco ine, alebo si ta naozaj pomylila,alebo jednym uchom dnu a druhym von takze strelila co jej prve prislo lebo pocula ze si pripity. Ach, jaj jasne z jej never. Stretni sa s nou pozri jej do oci a povedz jej to a ked sa vtedy bude milo usmievat tulit sa k tebe a povie ti to tiez tak parada, :D
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Horsie je to ze ja sa ju bojim niekam pozvat lebo sa bojim ze si nebudeme rozumiet alebo ze si nebudeme mat co povedat.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Marosc napísal:Ona si vyhladala moj nick na pokeci a tak to zacalo.t
Super zaciatok, podla mna to lepsie byt nemohlo :?
Marosc napísal:som jej povedal take veci ze ma sexi hlas a pod. A nakoniec som jej povedal ze ju lubim
Hmm ty ju lubis na zaklade nejakych pismenok? :lol: Vari pise gramaticky spravne, tak ta to tak dostalo, ze proste si zalubeny
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked zazrel, ze je online... hned to vedel... hned vedel, ze je ta prava..
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

zavolaj ju von alebo sa nato rovno vykasli vztah cez net WTF?!?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

omg preplieskaj sa... ked dokazes pit tak ju dokazes aj zavolat von a povedat jej nieco narovinu nie?

ja by som taketo temy daval do HoF.... geez.... mi-chau k+ :D
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dobre tak pri najblizsej prilezitosti ju niekde pozvem
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

v prvom rade netrep, ze si bol iba v nalade. Ked si jej povedal, ze ju milujes, tak si musel byt rozbity na stolicku. Laska cez pismenka....zaujimave....za chvilu sa pozres na pokeci na zensky nick bez fotky a bez zaidneho profilu, nenapises jej RP a zistis, ze to je ONA, ona je ta prava....Ak to neni uchylny chlap, co si robi srandu z takych jak si ty. A mal by si si uvedomit, ze zeny neznasaju, ked im volaju ozrati kamosi... takze podla mna uz u nej nemas sancu v dohladnej dobe nikdy.
draco
Light Star
Light Star

hmm

Príspevok od používateľa draco »

dost dobre... co k tomu, no nech si tu hovori kto chce co chce aj cez net sa da zalubit, ALE ludia si mylia casto lasku so sympatiami, to ze sa ti lubi este neznamena ze si zalubeny, mozno sa nahnevala ako to to bolo napisane ze si jej volal opity, mozno si z teba robila len srandu a mozno je to skratka len o zabave, na nete ludia napisu take veci co by v realnom zivote nepovedali, baba ti do hlavy tlaci kaleraby ze aky si pekny, mily,... ty je to opatujes vsak preco nie je mila ... no pride navrat do reality, zavolas, ona si uvedomi co chce a to sa ti nemusi pacit....
alebo sa len zlakla, spanikarila, nevedela co ma spravit lebo sa jej pacis a tak polozila skor akoby daco pokazila aj to je moznost
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Musim vam to vysvetlit. Ono sa to stalo tak ze ja som tu babu spoznal raz na futbale. Ale to sme vtedy prehodili zopar slov. Potom presiel asi rok a ona mi napisala. Odvtedy si s nou pisem. A asi po mesiaci pisania som si uvedomil ze si snou skvele rozumiem a asi som sa zalubil. Potom som jej volal ale to som uz spominal vyssie. A odvtedy uz presiel asi mesiac a piseme si dalej.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Marosc napísal:Ahojte. Mam taky problem s jednou mojou zatial iba kamaratkou. Uz dlhsie si s tou babou pisem a velmi si rozumieme. Ona si vyhladala moj nick na pokeci a tak to zacalo. Uz som sa aj pokusal o stretnutie ale nejako nam to nevyslo. A raz ked som bol trosku opity(bol som iba v nalade) tak som jej zavolal a som jej povedal take veci ze ma sexi hlas a pod. A nakoniec som jej povedal ze ju lubim a ona ze dobre a polozila. Potom ked som sa nato na druhy den pytal tak povedala ze si ma s niekym pomylila. Myslite ze je to pravda? Ja jej verim ale aj tak mi to pripada cudne.
Vieš čo ti poviem? je uplne jedno či to je pravda alebo nie, lebo v konečnom dôsledku si to posral,,, a ani neskušaj ju niekam volať.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Te-wei nebuď na neho zlý.. :D veď to skús.. nemáš predsa čo stratiť.. Ja len nechápem tieto pokecové vzťahy.. tak buď chlap a pozvi ju niekam... pretože to, že si píšete a rozumiete si, neznamená to, že si budete rozumieť, aj keď si písať nebudete, teda v reálnej konverzácii... :) takže vonka a potom sa uvidí..

koľko máte rokov?
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Marosc vsak tu mas presne co si chcel!! Zavolaj slecnu von a das jej napit metaxy 5hviezdickovej a podla toho co na to povie ju na silvestra kupis alebo nie...a ak sa jej bude pacit tak mozes zobrat ju aj metaxu :P

Ale naozaj opak tu plati stare zname "nevyskusas,nevies" ja osobne nie som zastancom toho,ze rozmyslat nad tak co by bolo keby...jednoducho to spravim...takisto aj ty pozvi ju von sak ten vztah by sa mal nejak vyvijat nie stale na tom istom bode stat ba teraz az stagnovat...

inaK pripomina mi to jednu cast HIMYM
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Marosc napísal:...alebo ze si nebudeme mat co povedat.
typicky "vztah" cez pokec .. a takyto typ ludi nemam rad ..
.. cez pokec (resp. iny chat) velky boh .. ma v priateloch 200 ludi .. komunikuje s kazdym, nema problem .. ale uz ma ist do tuheho .. ide byt stretko a on(a) sa boji ze si nebudu mat co povedat ...

sa uz konecne zamyslite!! :aasmile5:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ide do tuhého... ideme sa stretnúť.. :D ti je*e?.. aký hardcore.. :D stretko s babou a na živo.. budem to musieť porozprávať kamošom na azete, s ktorými chodím do triedy, že som sa stretol s babou.. :lol:

WAKE UP :roll:
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Takze ja mam 15 rokov a ona tiez. A ja niesom ten clovek ktory by si bavil iba cez pokec. Ja mam v priateloch iba spoluziakov a zopar kamaratov z futbalu. Inak na pokec chodim iba minimalne. S tou babou si pisem cez icq.
A ona je jedina s ktorou si takto pisem
HARDeričko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HARDeričko »

ICQ...pokec to je jedno... :P
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

nikdy nevrav babe ze ju lubis pokym ju fakt nelubis. Ale sprostej babe to mozes kludne povedat.
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ale sprostej babe to mozes kludne povedat.
To si myslel ze ona je sprosta?
Napísať odpoveď