logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
velmi dobry komentar chrono. Ono v podstate su dve verzie loga, vzdy boli. A je to presne tak, ako si napisal. Logo by tak malo 280 KB minimalne, cize dvojnasobok, co serveru fora nepredstavuje ziaden problem, ale niektorym userom by mohlo.chrono napísal:Ten sneh nemohol padať pomalšie.
Ak by padal pomalšie, a v animácii by bol rovnaký počet obrázkov, tak by to bolo trhané. A ak by tam bol väčší počet obrázkov, tak by to bolo samozrejme väčšie (už teraz to má okolo 140kB).
vs. 
-
Menojenanič
Expert
-
audiotrack
VIP
Presne to som mal v plane napisat, ze ten sneh pada skutocne rychlo a nerobi mi to dobreuplink napísal:velmi dobry komentar chrono. Ono v podstate su dve verzie loga, vzdy boli. A je to presne tak, ako si napisal. Logo by tak malo 280 KB minimalne, cize dvojnasobok, co serveru fora nepredstavuje ziaden problem, ale niektorym userom by mohlo.
Mozem si to aj cez adblock zakazat, alebo ako si vravel ty. / o tom ESC som nevedel, no to nie je vhodne, bo po refresh stranky, to opat ide. / No len ci by sa uplink potom nehneval.chrono napísal:Ak to pozeráš cez Firefox, tak stlač Esc (prípadne úplne zakáž animácie) a nebude ťa to rušiť.
-
audiotrack
VIP
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict