WhiteList - dôveryhodní užívatelia
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
od užívateľa retep som kúpil grafiku sapphire radeon x1950 gt...preberal ju môj kolega od neho...všetko prebehlo podľa dohody...pred chvíľou som si grafiku prebral ja a plná spokojnosť...zabalená veľmi dobre...všetko príslušenstvo aj so zárukou bolo v krabici...myslím že som tu postrehol niečo také že môžme aj foto pridať...tak som pridal 
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
uživatel dansy
kupena ram 1024MB ... dohodnute v sobotu zaplatene na ucet v pondelok dorucene v utorok
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=108564
kupena ram 1024MB ... dohodnute v sobotu zaplatene na ucet v pondelok dorucene v utorok
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=108564
ADOXtreme - uprimne... nechce sa mi citat tolke strany ci uz tu bol dany uzivatel spominany alebo nie... dnes som od neho kupil novy HDD. perfektna cena, komunikacia, vsetko podla predstav. disk novy, nerozbaleny so zarukou, vysvetlenim, preco ide na predaj. po zapojeni sice na druhe zapnutia odisiel, ale to nema s predajcom absolutne nic spolocne (kedze vyrobca je niekto iny). dovod preco to spominam je kvoli reklamacii (ktoru asi malokto moze poskytnut). po napisani SS, co sa stalo, do hodiny prisla odpoved, ze o dva dni bude disk novy a stary mozem vratit. dokonca som si neziadal ani ziadnu fakturu ani nic. chalan mohol kludne napisat, ze ma nepozna a mal by svaty pokoj. s niecim takym som sa nestretol. mozem len a len odporucit. nove komponenty o tretinu lacnejsie so zarukou sa nevidia casto. dokonca donaska priamo vyslovene az pod nos. tento vystup nema byt reklama. len zhodnotenie faktov.
Ano, ado je ako som uz pisal znama firma, mam s nim rovnaku skusenost
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 1:10 )
Uf, konecne updatnute
Gratulujem uzivatelom vilko, Filipito, kukiak, RoQa, ONdr3j, Martinekk a PAuLi3.
RoQa do riti nemen si tie nicky, je s tym kopa roboty
pershing uprav tento prispevok do takej podoby v akej ma byt inak bude vymazany a Murder_INC odstraneny z cakacej listiny. Take prispevky tu nemaju co robit.
hatamrc tak isto, uprav tento prispevok do takej podoby v akej ma byt, inak PAuLiho odstranim z whitelistu.
Take prispevky mi sem viac nepostujte.
Nakoniec chcem pochvalit Noobsz_DJa za jeho ukazkovy prispevok, berte si priklad.
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 1:10 )
Uf, konecne updatnute
Gratulujem uzivatelom vilko, Filipito, kukiak, RoQa, ONdr3j, Martinekk a PAuLi3.
RoQa do riti nemen si tie nicky, je s tym kopa roboty
pershing uprav tento prispevok do takej podoby v akej ma byt inak bude vymazany a Murder_INC odstraneny z cakacej listiny. Take prispevky tu nemaju co robit.
hatamrc tak isto, uprav tento prispevok do takej podoby v akej ma byt, inak PAuLiho odstranim z whitelistu.
Take prispevky mi sem viac nepostujte.
Nakoniec chcem pochvalit Noobsz_DJa za jeho ukazkovy prispevok, berte si priklad.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe