Rapidshare Account

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare Account

Príspevok od používateľa Hulkm »

zdravim mam takyto problem... od kamarata so msi kupil account este na par dni a chcel byt som tahat cez volaky downloader...ked dam linky do rapgetu tak padne program, skusal som aj rapidshare manager ale to mi tiez volaku blbsot vyhodi a ze sa to neda...uz pred tym som tahal cez rapget a islo a nevime co stym moze byt teraz...skusit volaky inaksi manager???PLS mozte niekto...K++
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Flashget napriklad.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

nieje mozne ze más prečerpaní limit na sťahovanie ?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Flashget napriklad.
uz oms aj flashget predtym skusal ale dal som tu teraz este sancu...nahodil som su 2.0 ale neviem co stym kde tam zadat meno a heslo...stymto so este vobec nerobil

to Jancuk: nie neni...teraz mi par dni blbost net tak som vobec netahal a ked si pozriem na premium zone tak tam mam volne GB
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ak ti mam pravdu povedat Flashget som takisto dlhsi cas nemal. Ale myslim, ze niekde v nastaveniach sa nastavuje server (rapidshare.com) a vyplnuju sa udaje. Ale ber to s rezervou.
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

a mas najnovsiu verziu rapgetu?
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

V prvom rade si treba pozriet, ci mas v tom accounte nastavene stahovanie cez download manager - Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare.

RapidShare manager by mal ist bez problemov iba vo Viste, aby išiel na XP tak na to su tusim nejake navody na nete (zrejme to rapid ešte neopravil)

Pri Flashgete si zkopiruješ linky, malo by ti ich automaticky ponuknut stahovať a pri potvrdeni stahovania maš aj prihlasenie: meno a heslo.

V Rapgete treba ako meno zadat cislo uctu, ked mas to cislo zmenene, na nejaky nick, tak to ti Rapget nevezme, musis tam dat to cislo.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

miso.kubachy napísal:V prvom rade si treba pozriet, ci mas v tom accounte nastavene stahovanie cez download manager - Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare.

RapidShare manager by mal ist bez problemov iba vo Viste, aby išiel na XP tak na to su tusim nejake navody na nete (zrejme to rapid ešte neopravil)

Pri Flashgete si zkopiruješ linky, malo by ti ich automaticky ponuknut stahovať a pri potvrdeni stahovania maš aj prihlasenie: meno a heslo.

V Rapgete treba ako meno zadat cislo uctu, ked mas to cislo zmenene, na nejaky nick, tak to ti Rapget nevezme, musis tam dat to cislo.
diky moc chlape....akurat som sa chcle aj opytat ci to nemam neico v ucte zapnut lebo neslo ani nikde ine kde som skusal...zaskrtol so mto v ucte a do rapgetu dal to cislo a ide to dakujem...K+ ti uz leti :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 1:59 )
este by som mal jednu otazku...naco je ten Security Lock :oops:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

securtiy lock mas na to aby si nemohol zdielat ucet z niekym inym , cize ak by pouzival ucet niekto naraz z 2 IP tak by ti ho zabanovali, btw neodporucam zapinat , bolo s tym uz vela problemov a vela acc uz kvoli tomu zabanovali
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

PAuLi3 napísal:securtiy lock mas na to aby si nemohol zdielat ucet z niekym inym , cize ak by pouzival ucet niekto naraz z 2 IP tak by ti ho zabanovali, btw neodporucam zapinat , bolo s tym uz vela problemov a vela acc uz kvoli tomu zabanovali
presne tak ako pises, mne spravili to iste! takze neodporucam zapinat. Je to zo strany rapidu taky odrb, aby nas nacapali, teda tych co pouzivaju jedno konto....
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Strejdo »

Ako tru bolo spomenute, zapni si to direct stahovanie cez downloader. A ja sa vam pre zmenu chcem opytat, preco mozem maximalne stahovat do dna 2.66 GB?? Pred vcerom som si zalozil premium konto na 365 dni, ale ked presvihnem 2,66 GB, tak mi napise, ze uz mam limit vycerpany. To sa tiez niekde nastavuje, alebo si musim dokupi nieco na zvysenie denneho limitu?
Napísať odpoveď