zdravým, mám problém s internetom. Máme s kamarátmi internet od t-komu. Posielame si ho smerovými anténami cez routre čiže cez wifi z domu do domu, sme na to traja. Oni dvaja malú rovnakú značku routra a ja mam inú. Pol roka nám to fungovalo na 100%. Ale zrazu mám taký problém, že mi padá net presne v 5 min intervaloch.Čiže 5 minút ide a po 5 minutách sa vypne, a dokola. Keď dám vypnúť a zapnúť sieťové pripojenie, tak sa nakopne hneď. Kontroloval som aj prenos dát cez comandera (DOS), tam píše že je problém s cieľovým hostiteľom a že je nedosiahnuteľný. problém je s načítaním wifi z vysielaného routra, nie s provajderom. Neviem čo mám už robiť. Tento problém mám len ja.
Poraďte mi prosím
vopred ďakujem veľmi pekne
Problem s routrom
skus napisat aku znacku a najlepsie aj ty routera pouzivate. niektore maju "drobne" chybicky. problem moze byt aj v naspravnej aktualizacii od M$ kedze pises ze to chodilo a uz nechodi. skus si pozriet aj aktualizacie ake boli urobene od zaciatku vypadkov. a skus kuknut stav volnej pamate na routeri. mozno si zapol logovanie a zahlcujes si pamat logmi, ktore sa tam zapisuju. napr ZYXEL ma s tym problem u niektorych routerov...
apropo terz som si vsimol ze pomoze restartovanie sietoveho pripojenia vo WIN, co by snamenalo ze nie je problem s routerom ale priamo so sietovkou (predpokladam se s routerom si spojeny cez lan kabel) skus kuknut ci je sietove pripojenie OK ci mas platnu IP (asi z DHCP) a ci nemas v poslednej dobe prepisany driver od M$ z update-u. b takom pripade nemilosrdny "rollback driver". ale akekolvek blizsie info moze pomoct.