Indie Rock
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Indie Rock
http://en.wikipedia.org/wiki/Indie_rock
Aký máte názor na tento žáner?
Máte/nemáte radi skupiny, ktoré hrajú niečo, čo je identifikovateľné ako indie rock?
Prípadne môžte uviesť vašich obľúbencov, nejaké tipy a pod....
Aký máte názor na tento žáner?
Máte/nemáte radi skupiny, ktoré hrajú niečo, čo je identifikovateľné ako indie rock?
Prípadne môžte uviesť vašich obľúbencov, nejaké tipy a pod....
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Indie Rock
Moj najoblubenejsi hudobny styl. A co sa tyka kapiel tak suhlasim
P41NK1LL3R napísal:The Libertines (Babyshambles, Dirty Pretty Things), The Strokes, Arctic Monkeys, The Rascals (Last Shadow Puppets), The Cribs, The Kooks, The Holloways, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, The Fratellis, Razorlight, The Editors, Maxïmo Park, The Hives, Kasabian, The Killers, The Vines, Muse, The Subways, The Bees atď.
-
tomasito13
Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja si rád vypočujem napr. The Libertines (Babyshambles, Dirty Pretty Things), The Strokes, Arctic Monkeys, The Rascals (Last Shadow Puppets), The Cribs, The Kooks, The Holloways, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, The Fratellis, Razorlight, Editors, Maxïmo Park, The Hives, Kasabian, The Killers, The Vines, Muse, The Subways, The Bees atď.
-
derriL
Expert
Momentalne asi moj najoblubenejsi hudobny styl, super melodickost a este ked do toho pocut Alexa Turnera (Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets), tak je normalne radost zit. Oblubene kapelky su uz hore spomenute, typu Kasabian, Franz Ferdinand, The Hives, The Clash, The Kooks, The Libertines atd...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja mam u prdeli ako sa ktory styl muziky nazyva, ale je pravda, ze tieto kapely su mi velmi blizke
dost ma chytil Interpol, Hard-fi, Bloc Party, Bell X1(momentalne moja najpocuvanejsia kapela!) a vacsina z hore uvedenych
a ked tu uz mame taku temu rad by som upozornil na The Stone Roses, ktory to v podstate vsetko zacali s Madčestrom
nechapem ako som mohol bez stone roses zit
a este ku killers: prvy album som absolutne miloval, cim dalej ich pocuvam menej a menej
dost ma chytil Interpol, Hard-fi, Bloc Party, Bell X1(momentalne moja najpocuvanejsia kapela!) a vacsina z hore uvedenych
a ked tu uz mame taku temu rad by som upozornil na The Stone Roses, ktory to v podstate vsetko zacali s Madčestrom
a este ku killers: prvy album som absolutne miloval, cim dalej ich pocuvam menej a menej
-
P41NK1LL3R
Light Professional
The Last Shadow Puppets je to najlepšie, čo sa minulý rok "zrodilo" v Británii...derriL napísal:Momentalne asi moj najoblubenejsi hudobny styl, super melodickost a este ked do toho pocut Alexa Turnera (Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets), tak je normalne radost zit.
Kooperácia Turnera a Kane-a je úžasná a Beatles nepripomínajú len klipom ku "Standing Next To Me"..,
-
P41NK1LL3R
Light Professional