Najlepsi Messenger ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

DjBass napísal:barbarstvo? :D:D ved takto subory posiela strasne vela ludi...
To je v pohode, keby ho pohryzol pes tak povie ze nemat jazvy je barbarstvo. Ked mu na wc dojde toaletak tak povie ze nemat zasranu rit je barbarstvo atd...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ja pouzivam QIP. Mal som aj Infium, potom som presiel na normalny a teraz ked chcem nahodit opat Infium tak musim vytvorit ten QIP ucet a na tych novsich verziach to nejde.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

Gangy napísal:To je v pohode, keby ho pohryzol pes tak povie ze nemat jazvy je barbarstvo. Ked mu na wc dojde toaletak tak povie ze nemat zasranu rit je barbarstvo atd...
ty si ne taky lolko :lol: proste IM je na posielanie sprav, na subory sluzia ine protokoly
viper0512
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa viper0512 »

hmmm.. neprestalo vam nahodou fungovat qip-ko? postupne nam s kamosmi odpadava..:-D. ze nemame verziu nevim aku.. a aj icq 5.1 uz umrela.. ze ttreba prejst na 6-ku
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

viper0512 napísal:hmmm.. neprestalo vam nahodou fungovat qip-ko? postupne nam s kamosmi odpadava..:-D. ze nemame verziu nevim aku.. a aj icq 5.1 uz umrela.. ze ttreba prejst na 6-ku
jj icq 5.1 uz nejde...a qip mi prave nieco vypisal,takze musim update
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

QIP 2005

Rusi sa nikdy nezaprú:]
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Az na to ich zvlastne kodovanie. Ked niekto pise s diakritikou vie ma to pekne nasrat ked mi pridu take haky-baky.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

QIPko podla mna :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Gadelat napísal:nechcem vyvolat flame, ale musim poznamenat ze pidgin je dost ubohy messenger, ale linux ma vlastne vsetky messengery o nicom a vlastne vo viacerych oblastiach, nie len v instant messagingu. Pre mna je naj miranda. Na linuxe sa mi najviac pacilo kopete a licq, sim by tiez mozno nebolo zle ale ten som neskusal. Ale ani tie neboli podla mojich predstav...
Ano, pre deti ktoré k životu potrebujú farbičky, vyskakovačky, hry, pi(ovinky je pidgin oničom... pre serioznych užívateľov je 100%, a to platí aj o dalších linuxových programoch
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Dunlop napísal:Ano, pre deti ktoré k životu potrebujú farbičky, vyskakovačky, hry, pi(ovinky je pidgin oničom... pre serioznych užívateľov je 100%, a to platí aj o dalších linuxových programoch
Na Linux pidgin to nie je o čo váhať... Ale pod Windowsom ho neznesiem... To len QIP ako som už písal...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

FABi2 napísal:Na Linux pidgin to nie je o čo váhať... Ale pod Windowsom ho neznesiem... To len QIP ako som už písal...
To preto že pidgin ani nieje priamo na win... Teda je, ale nieje vyvíjaný plnohodnotne... Oni vyvíjajú linuxovú verziu a win robia iba preto aby linuxaci mali aj na winoch (napr v praci) svoje kontakty, historiu... :)
To ako keby si chcel na linuxe používať qip... ide to, ale stojí to za h**
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Dunlop plne s tebou suhlasim. Vacsina linuxovych programov mi vyhovuje viac ako windowsacke. Pidgin pouzivam aj na wine a som s nim maximalne spokojny.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ja som pouzival ICQ 5.1 kym sa dalo potom QIP 2005 medzi tym Miranda a skusal som rozbehat Trilian ale nic z toho :D momentalne mam QIP Infium a som spokojny popri tom mam nainstalovane ICQ 6 a mirandu
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Miranda aj keď by som najradšej poslal cely ICQ protokol do .... Ak sa da tak uprednostňujem SKYPE :salala:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Skype je podobná hovadina ako ICQ... síce je to okus lepšie, no stále je to uzavretý protokol... Jabber je najlepší, celosvetovo najrozšírenejší, len netuším prečo unás a v česku je tak strašne neuspešny a neznamy :roll:
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Dunlop napísal:Skype je podobná hovadina ako ICQ... síce je to okus lepšie, no stále je to uzavretý protokol... Jabber je najlepší, celosvetovo najrozšírenejší, len netuším prečo unás a v česku je tak strašne neuspešny a neznamy :roll:
jabber je dosť dobry ale ako si povedal takmer nikto ho nema. Skype je viacej rozšireny ako jabber a ovela lepši ako ICQ protokol.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Prečo si myslíš že skype protokol je lepší od jabberu? stačí mi subjektívny dojem...

Iba dodám rpe tých čo ešte o jabberi nepočuli, a myslia si že je to novinka ktorá sa nikdy nerozšíri... Omyl, je rozšírený v celom svete len slovensko, česko a nemecko sme nejakí vadní...

jabber používá 90milionov lidí. ICQ iba 4miliony.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

jabber je prakticky dokonaly. ano jedina nevyhoda, ze ho skoro nikto nema, ale to nieje chyba protokolu :)

a najlepsi messenger pre windows (predsalen je najrozsirenejsi a v ubuntu mi isla miranda divne :( ) je celkom iste miranda (v QIPe vidim jedinu jednu vyhodu a to je mensie zranie pamate, ale v tom je dost maly rozdiel). a ja pouzivam mirandu a v nej icq jabber irc a msn :]
Napísať odpoveď