HLTV
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no jasne ze sa to da napr. nahraj si video ako behas strielas proste co chces nahravat uloz si demo to si potom spusti v Cs-ku chod do Spectator modu a porozostavuj si kameru po mape a pusti nahravanie ked sa spusti film...pak ak je moznost tak v nahravani daj pauzu a presun kameru a nasteluj si ju zas inde
skus neviem nepouzivam
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pripojis hltv prikazom connect IP, ak je server zaheslovany tak este pred pripojenim napis prikaz serverpassword "heslo" .. das nahravat prikazom record "nazovdema" .. po zmene mapy sa ti demo ulozi do adresara cstrike alebo mozes rucne zastavit nahravanie prikazom stop .. demo si pozries tak, ze do konzole v csku napises viewdemo "nazovdema" .. kazdu jednu sitaciu si mozes pozriet z nekonecne vela pohladov .. len ma to jednu nevyhodu, trochu skresluje a nezachytava flashe
Dakujem, ale hore som pisal ze to uz viem xD*****HERO***** napísal:pripojis hltv prikazom connect IP, ak je server zaheslovany tak este pred pripojenim napis prikaz serverpassword "heslo" .. das nahravat prikazom record "nazovdema" .. po zmene mapy sa ti demo ulozi do adresara cstrike alebo mozes rucne zastavit nahravanie prikazom stop .. demo si pozries tak, ze do konzole v csku napises viewdemo "nazovdema" .. kazdu jednu sitaciu si mozes pozriet z nekonecne vela pohladov .. len ma to jednu nevyhodu, trochu skresluje a nezachytava flashe