Tazka situacia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BabySHAQ napísal: A Fabo pokial je podla teba 16 a 13 pedofilia tak sorka ale si totalny idiot. V jednom kuse sa domna musis navazat hoc ma nepoznas ani nic. Ked to tu nepoklada 10 ludi za pedofiliu preco by si ty mal. A co by mali hovorit ti starsi ty 18 rocny s ktorymi riesila
Nejdem nikoho obhajovat..Ale ked nedokazes povedat dievke to, ze je konec vztahu atd, tak by som chcel vidiet ako povies ten tvoj nazor Fabovi osobne :)

Aby som nebol OT. Suhlasim s Makim a spolku co sa k jeho nazoru pridali :)
A k Fabovi, nieje to pedofilia, bo obaja su este deti. Ona ma 13r a Babyshaq ma rozumu na 13r.. Takze si su seberovny..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet to je ovsem genialne rieseniie problemu :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Preboha baby. Neviem k akemu nazoru ste sa tu vsetci zgrupli ale ak nazor obsahuje myslienku Kasli na nu, a chod dalej tak sa grupnem k vam :)
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

ja som toto urobila tiež môjmu priateľovi,že som ho podviedla..hmm prišiel jeden chalan,neznámy..jednoducho niekto nový...a tak sa to začalo všelijako,spoznávali sme sa až sme sa začali tajne stretávať...potom som si to však uvedomila,že robím chybu a priznala som sa priateľovi,že som ho podviedla...a on mi nato povedal,že on o tom vie...tak som sa s ním ešte pohádala,pretože nechápem,prečo nič neurobil,ked o tom vedel...prečo mi jednoducho nepovedal,že j3b3m na teba,ked ma podvádzaš..alebo hned,že je koniec? a on nato,že on to nechcel,lebo ma ľúbi a tak...ja by som asi nedokázala odpustiť neveru keby o nej viem...je to podľa vás normálne???ja som sa s ním potom aj rozišla...lenže on mi písal také veci akoby ma podviedol on a že ja mu mám odpustiť...dúfam,že to chápete...
takže ešte k téme,ja by som neveru asi len ťažko odpustila a tiež sa pridávam k názoru kašli na nu
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

skerka napísal:ja som toto urobila tiež môjmu priateľovi,že som ho podviedla..hmm prišiel jeden chalan,neznámy... jednoducho niekto nový...
Ak nam nieco vo vztahu chyba, hladame to inde... u ineho... u inej...
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

reznick napísal:Ak nam nieco vo vztahu chyba, hladame to inde... u ineho... u inej...
inak povedane,najdeme si to najjednoduchsie riesenie ;)
velke_geno
Novice
Novice

Príspevok od používateľa velke_geno »

ta vies, mas to tazke, ale mas 3 moznosti co robit, prvou moznostou je zabudnut, radim ti opijaj sa tak casto ako bude mozno, alebo aj droguj, daj si jointa abo daco fajne, po druhe mozes skusit to s tou druhou babou co sa ti paci, vies jak, uzite si pekne spolu a este by som ti aj radil ukazat sa s tou novou frajerkou pred tou starou:D by si tej starej pekne nalozil...a mas este tretiu moznost a tou je kombinacia prvej aj druhej moznosti, cize pi a droguj a uzuivaj si so zenskymi, ako ja:)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Haslerka napísal:inak povedane,najdeme si to najjednoduchsie riesenie ;)
Len na prvy pohlad (a prvych par dni alebo tyzdnov)... v skutocnosti si vsetko komplikujeme
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

reznick napísal:Len na prvy pohlad (a prvych par dni alebo tyzdnov)... v skutocnosti si vsetko komplikujeme
no vsak tak som to aj myslela...v skutocnosti by bolo lepsie si to s partnerom prebrat a spolu sa to urcite vyriesi a hlavne sa clovek niekam posunie...no rozdiel od toho ked zacne vztah novy a zacne sa to vsetko od zaciatku...ale samozrejme nie v kazdom pripade sa da zostat s tym papartnerom
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No ked to je preberanie stylom

"Podviedla som ta"
"Milujem ta takze to nejak zvladneme"
"Tak potom sa chcem rozist"

tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat :?
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:No ked to je preberanie stylom

"Podviedla som ta"
"Milujem ta takze to nejak zvladneme"
"Tak potom sa chcem rozist"

tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat :?
Som ti hovoril "sakra uz nepozeraj tie teleromany !!!" :D
Haslerka napísal:no vsak tak som to aj myslela...v skutocnosti by bolo lepsie si to s partnerom prebrat a spolu sa to urcite vyriesi a hlavne sa clovek niekam posunie...no rozdiel od toho ked zacne vztah novy a zacne sa to vsetko od zaciatku...ale samozrejme nie v kazdom pripade sa da zostat s tym papartnerom
Ja mam stale taky pocit ze ak treba nieco riesit a niekam posuvat tak uz je neskoro... skor by pomohlo v spravny cas pouzivat hlavu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nepozeram, takto to riesila ta ktora zacala tuto debatu.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

by som ju poslal do P. a tomu ty vravis tazka situacia? hh a ked ti dokonca viackrat ublizila, ukonci to aj tak to nema zmysel sa dalej takto natahovat. lebo kto klame aj kradne a ona ta podvedie znova.
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Strejdo »

Ze si pripadas ako chrapun, ked ju nechas??? TEraz si chrapun, ked to s nou este tahas. Kamarat, mna tiez moja podviedla, stratila tym u mna doveru a aj ked som ju velmi lubil, to na veci nic nemeni, isla papaaa. Ked to urobila raz a aj viac krat, ako pises, urobi to zase. A ty si co???Chces byt mucenik, lebo chces ist rovno do neba?Tak to s nou tahaj dalej a trp cely zivot. Ale porozmyslaj, ci zijeme na to, aby sme trpeli.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ak ta podviedla tak to neni o com a ak vravis ze ju uz nemilujes tak co riesis ...
Napísať odpoveď