hľadám názov tejto piesne, je to malá ukážka. Na melódiu si viem spomenúť, ale to je všetko, dúfam že aj z tohto to rozoznáte...
je to asi klasická hudba...
Skuliton napísal:hľadám názov tejto piesne, je to malá ukážka. Na melódiu si viem spomenúť, ale to je všetko, dúfam že aj z tohto to rozoznáte...
je to asi klasická hudba...
pochybujem ze to nekto bude vediet ale skusit mozem, hladam songu ktora zaznela na konci filmu Kracajuca skala (walking tall), hned ako skoncil film a zacali titule.. vopred vdaka
Prosim fakt by som to potreboval vediet.
Je to ceska pesnicka a text je zhruba - LASKO NEMIL SI POJMY Z LASKY ZUSTALI UZ JENOM DOJMY
ak to niekto pozna dakujem +K ... je to zname no nemozem najst nazov
romerot napísal:Prosim fakt by som to potreboval vediet.
Je to ceska pesnicka a text je zhruba - LASKO NEMIL SI POJMY Z LASKY ZUSTALI UZ JENOM DOJMY
ak to niekto pozna dakujem +K ... je to zname no nemozem najst nazov
je to podobne ale neni to onoooo ... to bola pomalsia este pesnicka na sposom janka ledecekho alebo nedveda ... ale aj tak dikes ... keby este niekto vedel tak VDAKA
potreboval y som vediet nazov songu co strasn ale strasne davno speivali na TV NOVA 3 spevaci a tusim medzi nimi bol aj DANIEL HULKA ....a tusim pesnicka bola od queenov
trebalo by mi nazov songu z rozpravky Karkulka ....song ide na 39 min...akurat jak sa tam ta stara babka ...scenka jak zdolava hory na lyziach...fajny song...