Preto reproduktory lebo aj mne to sem tam robí. Keď mám blízko monitora reproduktory ( hneď vedľa na ľavej a pravej strane rámu monitora ) a tak to začne ako tebe biele a začnú sa pomaly hýbať.
sorry to som prehliadol, no tak tam jedine pozret konektory, ale to si asi pozrel ako prve. Nema mat co televizor pruhy tak asi by to malo ist na reklamacku, lebo si velmi neviem predstavit ze by to malo byt napr signalom. Este ma napadlo, ak vies tak skus ho fakt prepojit s PC ze ci aj tam budu tie pruhy, a ak hej tak jednoznacna reklamacia a hotovo...
skus pozret kade ti ide kabel k TV ci nejde nejakymi oblatami s ruseniami, okolo reprakov alebo nieco podobne, tiez skus prezriet tie kable ci maju dobre pripevnene koncovky alebo ci nanich nieje nieco poskodene. Predtym ti to islo vporiadku?
ak sa ti nepaci ze sa ti tu dakto snazi pomoct, tak sa radsej ani nepytaj,
take svetlo-tmave pruhy v obraze su jednoznacne znakom toho je bud daco rusi signal, dakde na tv kabli mas porusenu izolaciu, alebo mas zle dany program naladeny...
Nevieme ako to vizera takze len typujeme ako to asi moze vizerat tie pruhy... Potom by sa dalo vyskusat ze by si dal televizor co najblizsie k miestu kde ti do bytu vstupuje kabel a tam to pripojit aby sa overilo rusenie. Ak ani to nezabere tak kontaktovat kablovku nech s tym daco spravia, sak platis za dobry obraz a ne za pruhy...