//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 11:35 )
//up
zdroj som vymenil, zdroj nabehne ale nieco strasne piska...cpu nenabehol
mal som namysli chladenie na procakuG0lDiER_ napísal:o com trepes ? ako sa da spustit pc bez mb ? ako moze nenabehnut cpu ?
bude to doskou...HDD som skusal nejde ani tak..Suffel napísal:zla doska na 99% mozes este vyskusat vymenit HDD ak mas ale pochybujem ze to robi HDD .. takze jedine vymenit dosku..
zdroj som vymenil a robi to iste...piska...takze predsa to bude MBTraktorista napísal:zisti ci mas dobry zdroj, ak je dobry, tak mas doj*banu MB
Kód: Vybrať všetko
http://networking.ringofsaturn.com/PC/beep.php
netaktoval si nahodou???... lebo ak ano tak je to vysokou frekvenciou cpu... to iste robilo aj mne... pomohlo nastavnie na defaultne nastavenia biosu...popripade ti odchadza monitor...rixo napísal:čaute, ja mám podobný problém, zapnem PC normálne všetko beží, len obrazovka nejde, ani nieje počuť to "pípnutie" na začiatku, reštart nepomáha, niekedy pomôže ak vypnem PC podržaním tlačítka, alebo vypnutím vzadu na zdroji, nikdy to nespraví na prvý raz vždy aspoň 10 kráť treba takto zapnúť/vypnúť PC a až potom nabehne.Ojedinele sa stáva, že ho zapnem a normálne naškočí bez problémovPC vypínam normálne cez štart, žiadne tvrdé vypínanie.