Vim o nem to , Procesor:AMD turion 2.00GHZ ram: 2gb a pak vim aj model HP pavilion dv6700... nevim co vic bych mohl napsat ... PLS neuploadnul by mi nekdo Crack?
S3Mt3X napísal:Vim o nem to , Procesor:AMD turion 2.00GHZ ram: 2gb a pak vim aj model HP pavilion dv6700... nevim co vic bych mohl napsat ... PLS neuploadnul by mi nekdo Crack?
Neviete mi niekto poradiť ?? : Stále keď plním misie za OG Loca a idem na prvú tam ako pracuje pri Hamburgérii a mám si vytancovať DJ Pult ,ale keď odpoviem na všetko dobre a začne ukazovať šipky ukáže ERROR ...veľmi rád by som to dohral ale bez tejto misie to asi nedohrajem takže prosím poradte mi
STIAHNI SI SAVE KDE JE TA MISIA Už PREJDENA ... NA GTA.CZ a
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 22:00 ) //autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 21:58 )
Potreboval by som vserver na gta san andreas niečo ako pipni ale aby to menej padalo...hladal som free vservery niesu a platit zato nechcem...Možno nejaký čo začínaju a maju ešte free miesta alebo čo Viete my poradit?
urobil som úspešne autoškolu v San Fiere [vypísalo mi že misia je splnená - všetky úlohy som mal nad 70%] ale autosalón ktorý sa nachádza neďaleko stále nemôžem kúpiť. Ako to?
mam nainstalovanu hru a mam tam dane vlastne auta z netu a chcem sa spytat ci sa neda nejako napatil na DVD aby som tie auta co tam mam nestratili. dik
REAWO napísal:mam nainstalovanu hru a mam tam dane vlastne auta z netu a chcem sa spytat ci sa neda nejako napatil na DVD aby som tie auta co tam mam nestratili. dik
zalohuj si gta3.img, tam su modely a textury, dalej handling.cfg, carcols.dat, vehicles.ide... teda ak si pri instalacii menil aj atributy vozidiel... pripadne carmods.dat... ak si si hadzal aj oblecenie a podobne sprostosti tak si zalohuj player.img.... pri dalsej instalacii len prepises subory v zlozke tymito "zalohami" a hura mas to tam ako po starom... hawk
prosim neposle mi niekto priecinok uz s nahodenymi modelmi AUT ? mne to nejde cez ziadny program co sa tyka GGMM alebo IMGTool, ak tak upnite to niekde thanks
Bilingo napísal:Podte si zahrat sem je tam malo ludi 93.190.49.104:8801
IDe to na verzii 0.2.2. R2
Moj nic je Bilingo_King tak podte si zahrat je to CZ/SK server
nejdem mi v san andreas hybat mysov. vsetko ostatne ide. mys ide sice ale iba v menu ale aj ked kliknem tak to nic nespravi a v hre nejde vobec. mam vistu a novy pc (intel 79650, gtx 285, 4gb ram ) na starom mi vsetko islo v pohode. skusal som nastavit mys v menu ale nic
Neviete mi poradit??...ja ked spustim MP tak fest mi vyhodi problem ze odoslat a neodoslat....ale nie vzdy dakedy ma napojit ale vecsinou nie...a,aa aj kamosovi to iste robi,ze ci ste nemali podobny problem??...diik
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 11:10 )
Neviete mi poradit??...ja ked spustim MP tak fest mi vyhodi problem ze odoslat a neodoslat....ale nie vzdy dakedy ma napojit ale vecsinou nie...a,aa aj kamosovi to iste robi,ze ci ste nemali podobny problem??...diik