2x09 jednoznačne najlepšia časť 2 série : tie pazvuky v kine, grcanie, Sheldonove komunikačné schopnosti... no úprimne, už dávno som sa tak od srdca nenasmial
geniálny seriál, niektoré hlody fakt stoja za opakované pozrenia. Každá postava je nenahraditelná. Jediná postava čo mi nesadla je winkle (či ako sa píše). Ale aby som sa vyjadril aj k tomu hlasovaniu, IT Crowd ma trošku sklamalo a myslím že na BBT to nemá.
zacal som to pozerat pred par dňami a uplne ma to chytilo, super serial s neuveritelnymi postavami
najlepsi sa mi vidi Sheldon, ten jeho humor, gesta, hlasky a proste vsetko..
najviac sa mi pacilo v 2x08 Sheldon povedal: "Leonard is going to ... the office"
myslim ze BBT nabera na obratkach ,po utlme ku koncu 1 a zaciatkom 2 serie tu zase mame skvele scenky,trapasy a herecke vykony na ake sme boli zvyknuty
Myslim,ze druha seria je nasilu strojena okolo Sheldona,co mi v niektorych situaciach az prekaza...ked viem ako zareaguje a ze vobec zareaguje uz to nie je ono...osobne si myslim,ze prve casti boli o daco lepsie ale stale je to moj momentalne najlepsi serial
No neviem, je pravda ze kazd serial ma problemy s monotematikou (az na vynimky) ale BBT uz monotematickejsie byt nemoze. Sheldon robi blbca, suseda hus, niekde medzi je pan nestastne zamilovany a nic. Len nejaka chaba konstrukcia deja.
Viem asi som narocny, ale pre toto iste ma prestava bavit aj HIMYM.
Mam pocit ze serialy ktore mali iba jednu-dve serie sa mi pacili viac, lebo sa nestihli "ohrat".
opat suhlasim s mini-chau , ono na zaciatku to zaujalo,lebo to bolo nieco nove,neobvykle,ale postavy sa aboslutne nijak nevyvijaju,stale je to o tom istom len sa menia hlasky ale styly zostavaju rovnake
Moja oblubena hlaska: Hellow,Oompa-loompas of science. Sheldon