Energeticke napoje
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
k tym napojom. . ked som este hral futbal.. tak som si zvykol dat pred treningom.. lebo som citelne zistil ze menej unavy citi clovek.. ked na neho pridse koniec sil tak sskratka telo vypne a bum. .uz neiste schopny behat. .a takto som behal stale. .sice pomalsie ako na vrchole sil ale behal som:D
inac ich nepijem uz vobec....
neviete kde sa da zohnat efedrín?
inac ich nepijem uz vobec....
neviete kde sa da zohnat efedrín?
-
NumBer_One
Star
-
qwerty-xyz
-
debilnymarek
Novice
-
Masaker
Medium Professional
nie kdeze. .aj som zasadne proti drogam a pod.. ale chcel by som skusit ci to pomaha pri vytrvalostnojm behu a pod.. samozrejme nie previdelne a rozmne mnozstvo.. myslis ze ekby si dam mtabletku na nizky tlak tak by mala pumpovaci ucinok? .. alebo sa tym mozem odvarit? hmm asi to je dost nebezpecne.. ma pseudoefedrin rovnaky ucinok ako pravy efedrin?ades napísal:budes varit pervitin?skus nejake antiastmatika alebo lieky na nizky tlak
nechodi z vas niekto do holandska? .. zebvy mi doniesol caj MA HUANG budem mu vdacny.. ale najprv nejaka info kolko to stoji:D
-
Masaker
Medium Professional
no vies men prave o to nejde.. a preto hladam prirodny sposob. .cize caj ma huang.. ktory sa bohuzial predava najblizsie v holandsku.. ba v posilovni brutal ucinky.. ale mne ide skor aj o zrychlenie metabolizmu... co to spravi a tak.. isto niesom nejaky fetak.. a ziadne veci ako piko ma nezaujimaju... ani pchanie do seba divotvornych liekov pre dochodcov so srdcovymi problemami.. lenbo to mi treba najmenej. .dodrbat si srdce ako mlady... popripade si sposobit nejaku arytmiu a pod.ades napísal:no logicky lieky na nizky tlak ho zvysuju, ale ak si zdravy clovek, tak ti to moze aj dost vazne ublizit
-
The Calvin
Star
Neak casto to nepijem aj ked minuly rok som mal raz za tyzden taky mix pred nabozenstvom (volna hodina - pumpa ) UP & Mexikorn .
Momentalne prislo do obchodov MAX mala flaska (dobra na bongo
) mama to niekedy kupi ale stale pomne krici nech to nepijem vecer ze nebudem spat ale zda sa mi ze namna ani jedna ta vec s chutou tuti-fruty nema ucinky 
Momentalne prislo do obchodov MAX mala flaska (dobra na bongo
-
Masaker
Medium Professional
funguju tie srandy tak silno ako efedrin? asi nie. .lebo by boli zakazane.. ale zasa efedrin je zakazany len kvoli tomu ze je ingrediencia do pika..ades napísal:skus si dat obycajny rusky cierny caj, to je naozaj supana vytrvalostne behy mozes skusit energeticke gely, ktore su naozaj dobre. pocul som, ze vyborny je carbosnack, je v tube ako zubna pasta, dobre chuti, doplni glukozu, mineraly atd. ale nie z vlastnej skusenosti
chcem nieco co da silu a zaposobi aj ako spalovat..metabolizer..