Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
server
Zdravim, chcem sa opytat ci mi nedokazete pomoct:(lebo som skusal uz vsetko mozne: preinstalovat CS ale nic..
Takze takto, ked otvorim CS a chcem ist hrat cez net napise mi vo vfavourites ze (not responding)a ked dam internet nenajde mi ziadne, nainstaloval som novy protokol 48 a stale mi to nejde poradte pls
Takze takto, ked otvorim CS a chcem ist hrat cez net napise mi vo vfavourites ze (not responding)a ked dam internet nenajde mi ziadne, nainstaloval som novy protokol 48 a stale mi to nejde poradte pls
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Viem ze je to trosku od veci, no chcem vam ukazat magora na surf...
Hra CS:Source.
Bola to mapa surf_ny_platinum.
Presiel prvy level, v druhom sa dostal hned do bonusu, ten presiel na prvy krat a uz sa iba pohral zo supermi z masinou
Kto chce, nech si pozrie umenie majstra..
P.S: nie, bohuzial som to nebol ja
Hra CS:Source.
Bola to mapa surf_ny_platinum.
Presiel prvy level, v druhom sa dostal hned do bonusu, ten presiel na prvy krat a uz sa iba pohral zo supermi z masinou
Kto chce, nech si pozrie umenie majstra..
P.S: nie, bohuzial som to nebol ja
- Prílohy
-
- manik.rar
- (558.5 KiB) 57 stiahnutí
-
Moderátor
Light Expert
counter-strike problem
mam problem s tymto
ked sa chcem pripojit na jeden server ktory je zaheslovany ako to napisem do konsoly ? "connect ip a heslo ?"
lebo musim to spravit cez konzolu ,lebo ked si dam ten server pridat do favorites ,tak mi ho tam neda,tak preto to chcem cez konzolu.
dik
ked sa chcem pripojit na jeden server ktory je zaheslovany ako to napisem do konsoly ? "connect ip a heslo ?"
lebo musim to spravit cez konzolu ,lebo ked si dam ten server pridat do favorites ,tak mi ho tam neda,tak preto to chcem cez konzolu.
dik
Kód: Vybrať všetko
connect <ipaddress>; password <password>
Example:
connect 192.168.2.1:1337; password 1337war
Counter Strike 1.6 nejde LAN ešte stále mi nikto nepomohol
Prosím vás mám C.S 1.6 na dvoch kompoch zosieťoval som ich cez hamachi a chcel som hrať s bratom ale pri pripájaní na server ktorý som vytvoril vypísalo nejakú chybu a niečo že (class C) PLS potreboval by som aby to išlo PLS HELP
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Áno jeden PC a jeden NOTEBOOK a cez HAMACHI ale nedá sa mi pripojiť na ten server čo vytvorím ani na BOOKU ani na PC PLS HELP[/code]vy mate 2 pc DOMA a zosietovali ste ich cez hamachi?
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 12:01 )
Tak po 1. mám na každom íný NET prečo neriešteto bude daka sprostost.. lebo ak mas 2 PC a net na oboch , tak automaticky v CS by si mal najst server toho druheho, a ak si tak aj nasiel a nejde sa napojit, tak to bude skor chyba v CS nie?
2. Ja viem že to je problém v CS-ku
3. Treba na to asi nejaký ako sa hovorý patch
No na oboch CS musis mat rovnaky pach
Kód: Vybrať všetko
http://soe.xf.cz/index.php?page=downloads-
PAIN
Light Professional
ak chces hrat cs cez hamachi potrebujes mat spravene aliasy
Návod:
Keď chcete hrať CS 1.6 cez hamachi, často vám to píše chybu "LAN servers are restricted to local clients (class C)." keď sa pripájate na server. Je to spôsobené tým, že server (ktorý vytvoril váš kamoš) má rozdielny IP interval ako je vaša hamachi IP adresa.
Napríklad:
a) váš kamoš má IP adresu 5.2.47.58, vy máte 5.2.65.120 => máte rovnaký IP interval a nebudete mať problém s class C
b) váš kamos má IP adresu 5.2.47.58, vy máte 5.8.65.120 => máte rozdielny IP interval a budete mať problém s class C
Riešením je použiť aliasy pre hráčov, ktorí majú rozdielmy IP interval ako hráč, ktorý hostuje server
!!!! Aliasy fungujú iba s verziou 1.0.0.31 a novšími !!!!
- Ten čo vytvára LAN server si musí vytvoriť dokument s názvom aliases.txt a uložiť ho do adresára, kde máte nainštalovaný program Hamachi.
- Pomocou tohto dokumentu vytvoríte pre svojho kamoša alias (server si bude myslieť, že váš kamoš ktorý sa pripája na server má IP adresu v rovnakom IP intervale ako vy), ktorý odstráni problém s class C.
- Dokument aliases.txt bude obsahovať riadok s dvojicou IP adries:
Pôvodná IP_Upravená IP (medzera medzi IP adresami)
- Keď vytvoríte alias pre kamoša ktorý sa ide pripájať na váš server, musíte reštartovať Hamachi
Príklad keď sa na server pripája len 1 človek
Ja ako server mám IP adresu 5.1.57.145 => na môj server sa chce pripojiť 1 človek s IP adresou:
5.7.20.110
- jeho IP je v rozdielnom IP intervale ako moja IP, takže mu musím vytvoriť "alias"
- Môj dokument aliases.txt bude obsahovať tento riadok:
5.7.20.110 5.1.20.110
Príklad keď sa na server pripájajú 2 a viac ľudí
Ja ako server mám IP adresu 5.1.57.145 => na môj server sa chcú pripojiť 3 ľudia s IP adresami:
5.7.20.110
5.11.74.63
5.4.28.33
- ich IP sú v rozdielnom IP intervale ako moja IP, takže im musím vytvoriť "aliasy"
- Môj dokument aliases.txt bude obsahovať tieto riadky:
5.7.20.110 5.1.20.110
5.11.74.63 5.1.74.63
5.4.28.33 5.1.28.33
Záver:
1. Zistite IP adresy hráčov, ktorí sa chcú pripojiť na váš LAN server
2. Vytvorte im "aliasy" (ak ich IP adresy sú v inom IP intervale ako vaša IP adresa)
3. Reštartujte Hamachi
4. Vytvorte LAN server a bavte sa
Vytvorenie sieťovej hry
1. Pripojte sa do hamachi siete a spustite hru
2. V menu zvoľte New Game -> vyberte mapu -> nastavte server -> Start
Pripojenie sa do hry
1. Pripojte sa do hamachi siete a spustite hru
2. V menu zvoľte Find Servers -> záložka LAN -> stlačte Connect
Ak vám to napíše chybu "LAN servers are restricted to local clients (class C).", to znamená, že ten čo vytvoril LAN server, urobil chybu v súbore aliases.txt alebo zabudol reštartovať hamachi