Skype or ICQ ... v práci
-
leader1365
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Skype or ICQ ... v práci
Viete poradit ako obist proxy? .. chcem spustit Skype alebo
ICQ a nechce ma prihlasit....
neda sa to nejako obist -?? podobne ako s Portablovou Mozilou ???
skus si vytvorit HTTP tunnel alebo socks tunnel. to by mohlo pomoct. funguje to tak ze ked poslels data na 5190 (alebo take nieco pouziva ICQ) tak to zabali do protokolu HTTP a posle cez 3128 cez proxy. za proxy to zase rozbali a posle dalej ako ICQ protokol na 5190. ale to predpoklada "spriateleny" komp za proxacom. a admini to neradi vidia 
prihlas sa na icq cez stránku
www.meebo.sk
www.meebo.sk
-
leader1365
Light Expert
Re: Skype or ICQ ... v práci
DA sa obist, na kluc si daj QIP, ktory sa nezapisuje do registrov, takze je v podstate portable verzia.. A ked sa pripajas, je tam tlacidlo Server/proxy. TAk zmen port 5190 na 443. Ja to tak pouzivam v skole, lebo admini blokli icq port 5190, takze 443 slape dalejleader1365 napísal:Viete poradit ako obist proxy? .. chcem spustit Skype alebo
-
leader1365
Light Expert
vedel by si mi postnut nejake screeny ,, pretoze ja som to tam hladal a nic podobne ako proxy tam nie je .... hovorim o icq .. skype to ma ..pacho666 napísal:DA sa obist, na kluc si daj QIP, ktory sa nezapisuje do registrov, takze je v podstate portable verzia.. A ked sa pripajas, je tam tlacidlo Server/proxy. TAk zmen port 5190 na 443. Ja to tak pouzivam...
ved namiesto icq používaj QIP alebo www.meebo.com
-
leader1365
Light Expert
mas pravdu ...mirec014 napísal:ved namiesto icq používaj QIP alebo www.meebo.com
v QIPe nastavis tak:leader1365 napísal:vedel by si mi postnut nejake screeny ,, pretoze ja som to tam hladal a nic podobne ako proxy tam nie je .... hovorim o icq .. skype to ma ..