Ahojte prosím poradte mi mám notebook s windows xp ked ho spustim tak nabehne plocha ale ešte bez ikon a vtedy mi zamrzne pc procesor je vyťažení na približne 5% a nič sa nedeje až za niekolko minut vybehne na 100% a nabehnú mi ikony a všetko čím to môže byť???dakujem
mirec014 napísal:Ahojte prosím poradte mi mám notebook s windows xp ked ho spustim tak nabehne plocha ale ešte bez ikon a vtedy mi zamrzne pc procesor je vyťažení na približne 5% a nič sa nedeje až za niekolko minut vybehne na 100% a nabehnú mi ikony a všetko čím to môže byť???dakujem
Skús napísať koľko je to "niekoľko minút" a ešte aj čo to máš za notebook.
a nespusta sa ti pri spusteni nejaka aktualizacia, ktora moze tak dlho kontrolovat, ci si pripojeny na net a ci je k dispozicii aktualizacia a stahovat ju?
nahod si nieco ako TuneUp Utilities, vojdi do startup managera a pozri, ake vsetky programy mas nastavene pri spusteni, aj to moze pomoct.
no a kedy si naposledy robil defragmentaciju systemoveho disku a cistil registre????? ak si to vsetko robil tak potom jedine bude najlepsie reistall winu-u. to ti pomoze.
vies moze to byt ale najlepsi sposob je ked to reinstalujes... odstranis vsetky nedostatky sposebene zlou nstalaciiou... pretoze sa ti to nemusi podarit opravit as i v teplych krajinach... nenabehne ti win a mozes si tak akurat.... vsetky data stratene... hm to by sestru asi nepotesilo...