Drama - najlepsie sportova... poradte
Drama - najlepsie sportova... poradte
caute, takze, chcel by som poradit nejaku FAKT DOBRU dramu, najlepsie by bolo, asi sportovu, alebo take nieco... videl som Glory Road, tak ci nieco v tom style nepoznate, alebo sem prosim vas hodte nejake nazvy, ale len fakt dobre a co ste videli... dakujem vopred.
http://www.csfd.cz/film/222350-we-are-marshall/
podla mňa dobry filmik
, ešte jeden podobny len enviem jak sa vola, kuknem sa ak ho najdem hodim sem aj ten nazov...
podla mňa dobry filmik
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa pacil Prirodzeny talent s Robertom Redfordom z 1984 roku 
schopne vyzera aj Running, Seabiscuit, Rozhodne sa v nedeľu. dobre mozu byt aj Goool!, Maximalny limit, Velke vitazstvo a samozrejme klasika ako Rocky
schopne vyzera aj Running, Seabiscuit, Rozhodne sa v nedeľu. dobre mozu byt aj Goool!, Maximalny limit, Velke vitazstvo a samozrejme klasika ako Rocky
Radio, Green Street Hooligans (nj to je take polosportove), Milion Dollar Baby, Hurricane.
Potom ma este napadol taky film, kde typek je profesionalny hokejista, ale je zraneny pocas zapasu a stane sa krasokorculiarom ako par s nejakou babenkou. No nespomeniem si nazov (ani hercov, ani rok, takze to moc nenajdem).
Potom ma este napadol taky film, kde typek je profesionalny hokejista, ale je zraneny pocas zapasu a stane sa krasokorculiarom ako par s nejakou babenkou. No nespomeniem si nazov (ani hercov, ani rok, takze to moc nenajdem).
-
mirak2
Hardcore addict
Indigo: Ladove ostrie - zajtra to ide aj v telke (hlaska z filmu: zúúúúúúúúbky!)