Lišty na káble
-
soro88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Lišty na káble
Neviete nejaku stránku kde by som si mohol pozret podlahove prechodove listy na káble ? je to ako klasická lišta na káble ktorá ma dolnu cast a potom hornú ktora sa prichiti uchytmi na dolnej len neni klasicky hranol ale je to skorej ako polkruh ... aby to bolo na chodbe popri dverach ale aby som sa o to nepodkinal. Poradte. Diky moc
skus pozriet http://www.naceva.sk/?page=listy_prexa
-
soro88
Light Expert
no toto bymohlo aj byt kebysom ich isiel dat po obvode .. , ale ja potrebujem nieco ako keby namiesto prahu popripade zarovno prahu a vudel som taku listu v tomto tvare (dole v prílohe).sedkooo napísal:skus pozriet http://www.naceva.sk/?page=listy_prexa
napriklad keby som to dal cez stred chodby tak by to nezavadalo lebo to ma hladky povrch a je to bezbarierove cize sa na to da v pohode slapnu a pritom nezakopnut ... bolo to tusim sedej farby ked sme to montovali v skole
- Prílohy
-
- 201.jpg (2.67 KiB) 5297 zobrazení
Taketo kupis tam kde sa predvaju plavajuce podlahy, my sme takto doma riesili 2 prahy kde nam prechadzali kable...Ako si nakreslil ide o taky malicky akoby kopcek v ktorom su dutinky na kable, daju sa kupit s jednym vedenim, dvoma, troma aj styroma myslim, zalezi od hrubky kablu a poctu kolko ich chces viezt, my v tom mame 2kable a este 2 jarceky su volne. Stalo to asi 200-300SK, samozrejme ze zavisi aj na prevedeni, klasika biele su njlacnejsie ale ked to tahas niekde po drevenej podlahe a potrebujes trafit odtien podlahy tak si trosicka priplatis. Vid prilohu 
-
soro88
Light Expert
diky moc za radu ... cize je to klasicke PVC ako je na kazdu kabelaz ktora sa skryva do bielych hranolov ? lebo toto som podobne vydel a presne pre parkety, a na povrch kde musela byt medzera ..Juicy napísal:Taketo kupis tam kde sa predvaju plavajuce podlahy, my sme takto doma riesili 2 prahy kde nam prechadzali kable...Ako si nakreslil ide o taky malicky akoby kopcek v ktorom su dutinky na kable, daju sa kupit s jednym vedenim, dvoma, troma aj styroma myslim, zalezi od hrubky kablu a poctu kolko ich chces viezt, my v tom mame 2kable a este 2 jarceky su volne. Stalo to asi 200-300SK, .....
v prílohe1 je klasicka PVC lista na kabelaz
v prilohe 2 je gumena podlahova lista
o co mne ide aby to malo tvar ako obrazok v prilohe 2 ale bolo to z PVD a dvojdielne cize spodna cast ktora sa prichyti do zeme a horna cast ktora sa bude dat odnímat ako pri klasickych PVC listach ... a najlepsie by bolo poradit kde by som to co chcem dostal kupit v BA ...
Mame nieco podobne ako priloha 2. No my to mame z hlinika cele a navrchu to je iba potiahnute dyhou vo farbe podlahy...Je to prichytene zatlacacimi sroubkami s hmozdinkami a raz som to uz musel vytiahnut, trosku sily a vyslo to vonku...Nie je to rozoberatelne samostatne musis celu listu vytiahnut ale ako som pisal silou to ide
-
soro88
Light Expert
no hladam to co je na obrazku 01 ale v tvare obrazku 02Juicy napísal:Mame nieco podobne ako priloha 2. No my to mame z hlinika cele a navrchu to je iba potiahnute dyhou vo farbe podlahy...Je to prichytene zatlacacimi sroubkami s hmozdinkami a raz som to uz musel vytiahnut, trosku sily a vyslo to vonku...Nie je to rozoberatelne samostatne musis celu listu vytiahnut ale ako som pisal silou to ide
http://www.zeko.sk/legrand/download/stranky/0537.pdf
Skus googlit LEGRAND...Maju siroky sortiment a na ich strankach maju myslim aj e-katalog.Tam na obrazku je pod tou listou cislo-to skus zadat do toho ich katalogu...
Skus googlit LEGRAND...Maju siroky sortiment a na ich strankach maju myslim aj e-katalog.Tam na obrazku je pod tou listou cislo-to skus zadat do toho ich katalogu...
-
soro88
Light Expert
presne toto som hladal ... diky ti moc za radu ...dudo02 napísal:http://www.zeko.sk/legrand/download/stranky/0537.pdf