digi tv

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

digi tv

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Zdravim , v najblizsom case mam v plane si dat zariadit do domu digi tv, chcem sa spytat na kolko ma to vestko co je treba vyjde, tj. vsetky anteny a prijimace atd. co k tomu treba a este jedna otazka ako je to s prijimanim na viacero tv? pretozev dome mame 3 tv takze prijem by som potreboval na kazdy tv nezavisle na sebe, cize ak sa bude pozerat na jednom tv co ja viem stv1 tak aby sa na druhom tv mohol pozerat iny kanal a tak isto aj an 3. tv
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

dekoderi su robene bud na 1 alebo 2 TV (myslim, ze cena je ta ista)..ak mas pre 2 TV, tak kazdej TV mozu ist 2 rozne kanaly nezavisle od seba..
cena zalezi od balika, ktory chces - pozri tuto stranku (najdes tam aj cenu za instalaciu)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Odporucam skôr magio , pretoze ked prsi vypadne digi a mozes vies co pozerat aj ked aj to magio ma svoje chybicky. nehovorim neber Digi pretoze mame to doma :D ale ked mame aj digi aj magio tak vidim ten rozidiel a zda sa mi ze aj pri magiu aj pri digi sa da maximalne 2 TV
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ano ale pri magiu instalacia 2. tv stoji 6000sk, takze prakticky keby chcem na 3 tv tak potrebujem 2 paraboly a 2 prijimace?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PAuLi3 napísal:no ano ale pri magiu instalacia 2. tv stoji 6000sk, takze prakticky keby chcem na 3 tv tak potrebujem 2 paraboly a 2 prijimace?
fuuu no to o 6ooo sk som nevedel a to o primacoch neviem my sme brali ked bolo ze este len na jednu TV tak neviem ako je to tam teraz
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no takze to by bolo asi dost vydavkov, ale fakt neviem ako to spravit , asi budem muset napisat do firmy ako by to vedeli spravit , pretoze si myslim ze niesme jedina domacnsot co maju doma viac ako 2 tv
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

skus si pozret napriklad aj upc alebo satro
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

po prve: magio kvalitnejsie ako digi ... kedze to ide cez telfonnu linku a ta pri burkach malo kedy vypadne.

po druhe: na magio si mozes pripojit dve telky len vtedy ak mas dva mogio boxi. ak mas len jeden tak na dvoch telkach thi pojde jedno a to iste.

po tretie: instalacia magia stoji u technika okolo 600 sk. a ak si objednas samoinstalacny balik tak tha to vinde lacnejsie. k instalacii potrebujes vsetko co dostanes. a podla navodu si to naistalujes sam.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

a co tak fibertv?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja by som vzal Mágio, (sám ho mám). Orange je drahšie a ak chceš nahrávať tak jednoznačne Mágio. Orange má nahrávanie zatiaľ iba v pilotnej prevádzke a len v mestách: Nitra, Žilina a Michalovce. Mágio je o dosť kvalitnejšie ako Digi TV, (viem to porovnať, keďže ja mám Mágio a kamoš má Digi TV). Ak si objednáš samoinštalačný balík tak si to v pohode zapojíš sám bez problémov, (router a Mágio box prepojíš sieťovým káblom a Mágio s TV spojíš cez SCART prípadne HDMI podľa TV).
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nj , lenze magio to ma moc drahe ked chcem napojit uz len 2 tv, a kebyze chcem napojit 3 tv tak to ani neviem ako
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

PAuLi3 napísal:nj , lenze magio to ma moc drahe ked chcem napojit uz len 2 tv, a kebyze chcem napojit 3 tv tak to ani neviem ako
Toto, toto, že Ty chceš mať zapojených viac TV a nato musíš mať okrem Mágio boxu aj druhý set-top box na pripojenie k druhému TV. Teraz ma T-Com v ponuke nový set-top box Tatung, (je určený hlavne na pripojenie k druhému TV), ktorý stojí 3490,-Sk. Bohužiaľ sa naň nedá nahrávať, keďže neobsahuje HDD. Obraz v obraze však zvláda.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

magio ak neches na jedno TV tak sa to neoplati lebo chcu zato strastne peniaze teda za kazde druhe TV. ako digi neni zle nevyhoda je ze je cez satelit inak je to ok.. poviem tak ze bratranec ma digi zatial zidna staznos az na jednu vec ked to prisli namontovat zrejme to zle uchitili a ked prisiel silnejsi vietor tak normalne odtrhol ten satelit ale vsetko sa to spravilo ale ide mu to bez problemov nestazuje sa a ma to na dva tv mesacne plati 290SK kolko dal za aktivaciu, satelit a dekoder tak to fakt ani netusim ale viem ze to bolo okolo 3000SK alebo bolo to asi cez leto tohto roku.. tazke ja by som asi zobral urcite digi ked to je na viac TV lebo pri magiu ta to vinde na dost vela penazi.. magio je tak ze na jedno TV a dost..
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no sak hej , nad tym najviac rozmyslam , pretoze ked tam kupim aj druhy dekoder tak ma nevyjde tak vela ako keby som platil za magio
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ziadny Magio BOX nema HDD . Vsetko co si nahras ide do T-comu na ich disky alebo ako to tam funguje , ale naisto viem ze to nemas v Magio BOXE ( nieco spominal technik)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

DigiTV si nedavaj. Ak aj chces DigiTV radsej zainvsetuj do normalneho prijmaca ako Openbox, iPBox a pod... a mas DigiTV packet zadarmo.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Calvin SFX napísal:Ziadny Magio BOX nema HDD . Vsetko co si nahras ide do T-comu na ich disky alebo ako to tam funguje , ale naisto viem ze to nemas v Magio BOXE ( nieco spominal technik)
hm no pokial ja viem kazdy magio box ma HDD.. inak tu to je.. http://www.zive.sk/Titulna-strana/Test- ... fault.aspx
„Požiadavkam Magia a zákazníkom tejto služby zatiaľ postačuje 80 GB verzia. S uvedením 160 GB verzie STB samozrejme rátame, plánujeme ju zaradiť do ponuky
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nejdem sa hadat ohladom toho ci Magio BOX ma HDD alebo nie ale ja som to tak pocul od technika za HDD nema
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

Calvin SFX napísal:Ziadny Magio BOX nema HDD . Vsetko co si nahras ide do T-comu na ich disky alebo ako to tam funguje , ale naisto viem ze to nemas v Magio BOXE ( nieco spominal technik)
to mi chces povedať že tu "škatuľku" co mam dnu v boxe so znackou wd a s kapacitou 160GB nemam nazyvať harddiskom...no tak to si ma pobavil....
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja nechcem nic povedat , vravim len to co som pocul (okrajovo) co rozpraval technik ked mi to montoval
Napísať odpoveď