Stane sa to napr. ked idem do nejakej zložky kde je vela velkych veci
Samovolne reštartovanie PC
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Samovolne reštartovanie PC
Helou..mam taky problem....PC sa mi rozhučí a hned nato príde reštart....neviete čo stym može byt?
-
DeJF
Addict
Mam ho už asi tyžden a nerobilo mi to.....slaby asi nebude je tam napisane že 230 VGothaR napísal:Novy moze byt, ale ked je slaby, tak ti to bude restartovat tak ci tak. Napis celu zostavu.
Este to moze byt aj prehrievanie CPU.
A mne sa zda že ten "ventilator" v pc ide na minimum...vobec nerobi hluk..a ked sa už rozhiču tak hned reštart...
k tomu prehrievaniu :
chlape ono ked chceš vediet kolko to ma WATT.. tak musis otvorit ten komp a pozret sa bud z jedneho alebo druheho boku alebo z vrchu alebo zo spodu tam to isto bude napisane.. lebo ked sa na to pozres len od zastrcky tak tam je vzdy len 230V... vies moj zlaty tolko mame v zastrcke a tolko nas zabija.. ale ty nas zabijas este viac svojou neschopnostou....
-
DeJF
Addict
dobre ak mi chceš nadavat ež som neschopny tak nie sem..dakujem =)sebci napísal:chlape ono ked chceš vediet kolko to ma WATT.. tak musis otvorit ten komp a pozret sa bud z jedneho alebo druheho boku alebo z vrchu alebo zo spodu tam to isto bude napisane.. lebo ked sa na to pozres len od zastrcky tak tam je vzdy len 230V... vies moj zlaty tolko mame v zastrcke a tolko nas zabija.. ale ty nas zabijas este viac svojou neschopnostou....
nechcem ti nadavat ale ak ani toto nepomohlo k tomu aby si našiel tu wattaž tak potom je to noname zdroj u ktoreho je vysoka pravdepodobnost že odišiel alebo odpalil niečo z pc...DeJF napísal:dobre ak mi chceš nadavat ež som neschopny tak nie sem..dakujem =)
priklad ked odide CPU :
zostane čierna oprazovka a pípa
RAM :
1kus čierna oprazovka a sekavo pípa
viac kusov ak je odidena prva ram tak komp neštartuje iba pípa... ak je to druha v poradi alebo tretia tak za chodu pc pri jej zataženi sa komp samovolne reštartne
ZDROJ :
(v zaťaži) pri naročnejšich aplikaciach sa komp samovolne vypne alebo reštartne
(uplne)nezapneš komp
matična :
(v zaťaži) pri naročnejšich aplikaciach sa komp samovolne vypne alebo reštartne
(uplne)nezapneš komp
HDD :
(v zaťaži) pri naročnejšich aplikaciach sa komp samovolne vypne alebo reštartne (počuť rovnako sa opakujuce cvakanie)
(uplne)zapneš komp nenajde ti disky resp nenabootuje ti system ak je to disk so systémovou particiou
Grafarna:
(uplne) .... čierna obrazovka žiaden ale komp beži ak ma na doske resp pipa ak nema
(čiastočne) .. pri zataži sa zataži určity obvod a obraz zamrzne aj zvuk
tak vyberaj postupne veci vymienaj za ine a uvidiš ...
[/b]
-
DeJF
Addict
k tomu hdd....niekedy mi z pc ide nejaky taky zvuk a sekne mi PC ,hend ako to prestane cvakat tak mi ide pc dalej normalne...
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 13:03 )
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 13:03 )
tak pc som kupil už poskladane ,ale bolo to pred 4 rokmi...takže niečo sa tam aj troška posrat mohlo...No Niekedy mi to tam nieco Cvaka ale nidky sa zato neresetne pc,iba sekne a zachvilu (ako skonči cvakanie) ide pc dalej...johny_sk napísal:OK, trochu z ineho sudka..., pred tym restartom spravi komp nejaky zvuk? Ak by to bolo HDDckom, tak s najvacsou pravdepodobnostou budes pocut take cvaknutie.
Inak ako uz bolo spominane skor..., zdroj, pripadne doska/ventilator.
Kto ti skladal kompa? pozrel si sa, ci je vsetko spravne zapojene?