zdravim vas, chcel by som kupit novy tv tuner do pc,
mam 2 otazky na vas
1.Ktory tv tuner by ste odporucili? cca do 2000sk(+-)(pozeral som nejake od Pinnacle, ale neviem ktory vybrat)
2. Ako taky tv tuner sluzi? Nikdy som sa s tymto zariadenim nezaoberal
funguje to vlastne tak ze tie programy co mi idu na tv mi pojdu v pc? alebo prostrednictvom tejto karty budem nejakym signalom chytat aj ine programy, alebo ako to vlastne je . dakujem vopred za vsetky odpovede
Hlavne si zober externy, zbavis sa vsetkych ruseni ktore by robili neplechu keby si ho mal v bedni. A programy ti pojdu tie ktore na tej kablovke alebo co tam chces strcit, mozes naladit predsa.
To na co si dal link, je DVB-S... teda satelitna karta, nie DVB-T, ani analog. A podla toho, co sa tu zatial popisalo, mi nepripada, ze DVB-S je to co chces kupit Hladaj nieco, co ma najlepsie kombinovany DVB-T a analogovy tuner...
Chces na to napojit kabel z kablovky? Tak analogovy tuner (resp. DVB-T), najlepsie oboje...
DVB-S teda s digitalnym satelitnym tunerom = dokupit parabolu, konvertor... kartu na odkodovanie programov, nejaku citacku, aby bolo kde dat tu kartu...
Takze otazka, ak mam kablovku v byte staci mi natiahnut kabel do izby k PC v ktorom mam TV kartu podporujucu DVB-T a vsetky programy ktore mam v Tv mi pojdu aj na PC?
Ak káblovka je DVB-T, tak áno.. ale skôr by som povedal, že tú káblovku máte klasický analóg. Samozrejme dnes nie je problém zohnať TV karty, ktoré podporujú analóg aj DVB-T..
Inak čo viem, DVB-T sa vysiela iba na niektorých miestach na Slovensku: www.dvbt.sk