ahojte mam taku otazku....susedia prerabaju uz cely den...nepocujeme si vlastneho slova....chcem sa len spytat,kedze som pocul o nejakych predpisoch ci co...tkaze chcem sa spytat:je to "legalne" prerabat byt na stedry den???lebo ved to je strasne....to mate ako s delobuchmi...mozu sa pustat iba na silvestra alebo s specialnym povolenim...
mimochodom stastne a vesele to ALL vam vsetkym prajem
vybehni za susedmi a dohodnite sa, ze o 18:00 budete vecerat a chcete sa aj porozpravat. aspon vtedy nech su ticho. mali by to respektovat. policia ti asi sotva pomoze. nie je po 22:00. monzo si susedia neuvedomuju, ze to moze ostatnym vadit.
hej to je pravda ale oni nic neoznamili a buchaju vrtaju no nieco nechutne...aspon keby sa ospravedlnili ze musia zrovna teraz no...no mozte tu to locknut....ale som msylel ze je to nelegalne ako napriklad stymi petardami...alebo s decibelami doma
v nedelu potrebujes potrvrdenie z M/ObÚ ze mozes vykonavat stavebnu cinnost. netusim ci to plati na statny sviatok, ale malo by... takze ak ho nemaju mozes volat obecnu policiu
A7X napísal:hej to je pravda ale oni nic neoznamili a buchaju vrtaju no nieco nechutne...aspon keby sa ospravedlnili ze musia zrovna teraz no...no mozte tu to locknut....ale som msylel ze je to nelegalne ako napriklad stymi petardami...alebo s decibelami doma
Mozno len robia vianocnu vyzdobu
Vsak vypalte doma nejake vianocne hity na maximum ako sa da a hadam im to dojde.
Urcite je dost ludi, ktori neznasaju Vianoce a je im to jedno, ak ich zneprijemnuju aj okoliu. Do siestej by si mali dat urcite pohov.
ja neviem, ale cely den bude vrtat a buchat vo sviatok iba totalny kompót ... normalne im pekne ist dohovorit, ked nie tak vypnut istic, ak byvate v bytovke, kde su na spolocnej chodbe ... policajti sa asi moc s tym nebudu natahovat stejne chlastaju na stanici punč ...
Tak ak by mi neotvárali, tak by som im zvonil dovtedy, pokým by neotvorili a zvýšeným hlasom by som im čo najslušnejšie vynadal a povedal, aby si uvedomili, čo robia a hlavne kedy by to určite nemali robiť