We hope soA7X napísal:oni este stale vrtaju idem im vypnut istic
Ill be back!!
PRERABANIE BYTU NA STEDRY DEN-surne!
OK vypol som....otvoril dvere a hovori:to co si dovolujes??
a ja ze:prosim my dvaja sme si nepotykali...
a on ze:to ma nezaujima...
a ja ze:ked sme si potykali...uvedomujes si ze je stedry vecer a ze NESMIES vrtat ze nato potrebujes povolenia??mas povolenia??
.....on nieco habkal a ja som zvysil hlas......
MAM ZAVOLAT POLICAJTOV???POTREBUJES PROBLEMY???JE STEDRY DEN...verim ze vrtanie do steny vydrzi do zajtra...dovidenia skoncil som
zabuchol som dvere....roztriasol som sa
uplne som bol v soku samo zoseba
uz je ticho
a ja ze:ked sme si potykali...uvedomujes si ze je stedry vecer a ze NESMIES vrtat ze nato potrebujes povolenia??mas povolenia??
MAM ZAVOLAT POLICAJTOV???POTREBUJES PROBLEMY???JE STEDRY DEN...verim ze vrtanie do steny vydrzi do zajtra...dovidenia skoncil som
zabuchol som dvere....roztriasol som sa
uz je ticho
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A7X napísal:OK vypol som....otvoril dvere a hovori:to co si dovolujes??
zabuchol som dvere....roztriasol som sauplne som bol v soku samo zoseba
![]()
uz je ticho
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nj, vyves na branu navod Vrtame dierku 
Kibo: Ešte by sa do toho návodu hodilo niečo o vrtákoch. Napr. že sa nepredávajú v ludovke za 45 a viac +- 15sk a že do panelu su ine, ako do dreva alebo železa..
Keď som ešte býval v Petržke v panelaku, tak to bola radosť. Tam sme mali suseda o poschodie vyššie, ktorý stále niečo vŕtal, asi 3 víkendy za sebou. Ťažko povedať, či si chcel iba povesiť poličku alebo robil drevený obklad a každú jednu listelu navŕtaval zvlášť na 2 šroby.
Keď som ešte býval v Petržke v panelaku, tak to bola radosť. Tam sme mali suseda o poschodie vyššie, ktorý stále niečo vŕtal, asi 3 víkendy za sebou. Ťažko povedať, či si chcel iba povesiť poličku alebo robil drevený obklad a každú jednu listelu navŕtaval zvlášť na 2 šroby.
Heh dobre ze to spominas, toto som pomerne nedavno vytlacil a nalepil na dvere drbnutemu susedovi ktory jednu dieru vrtal v sekundovych intervaloch asi 5 minut, a tych dier vrtal asi 30. Uz som mal take nervy ze som si myslel ze ho rozkopem... Kto vie co si pomyslel ked si to nasiel na dverach.Kibo napísal:nj, vyves na branu navod Vrtame dierku