dat ju tam mozes v pohode ... ale nebolo by lepsie keby si kupil este jednu 1Gb ku tym zvysnim dvom???.... su tam male cenove rozdiely ...
akurat ti nepojdu uz ako dual...
ked mas styri sloty a mas uz 2x 1 GB v dual chaneli tak si dokup 2x 2GB do druhých dvoch slotov samozrejme zmen poradie ze 2x2GB budu prve a 2x1GB budu druhe.. dokopy budes mat slusnych 6GB ram co uz je zverina samozrejme potrebujes WIN XP 64bit verziu ...
CO SA TYKA FREKVENCII NEKUPUJ NIZSIE FREKVENCIE AKO MAS lebo ti aj tie rychlejsie pojdu na tej nizsej.... co nieje bohvieco ked mozes mat lepsie
este som zabudol kedze mas 2x1GB v duali a dokupis len jednu ramku inej frekvencie inej velkosti inej znacky automaticky sa ti zmeni dual channel na SINGLE... teda nebude ti naraz zapisovat do dvoch ramiek jeden proces ale iba do jednej
Dakujem vsetkim za ochotu...dpc ale to nie je dobre ak mam teraz 2.5 ale na 667mhz.?? aky je rozdiel medzi 800mhz.?..ale asi dokupim este 2x1 dualku...
drdi21 napísal:no ono ak thi to bezi tak nie je problem len aby sa ti neprehriali.... ale nemusis sa bat... ask thi normalne nabehne vzdycky
co ho mätieš? chudaka prehriate ramky.... omg... keby to boli hyperX alebo co ja viem co ale aj tie maju chladenie...
normalne radsej dokup dalsie dve rovnake ramky ake tam maš budeš mať dualchannel a slušny vykon 4GB 800mhz... pokoj svaty daš si wista 64bit alebo xp 64bit a hotowo... nenechaj sa zmiasť kravinami tu 512 ku predaj za par korun bude pokoj
Asi hej no uz som to vybral narats vykonu som nepocitil ani pri gta4, ktory zere z ramky asi 1400mb plus win 300mb aj tak mam volnich.....dokupim si 2x1gb alebo 2x2 a hotovo.. Veselé vianoce