FOTBALOVE RUKAVICE

O športe...
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

FOTBALOVE RUKAVICE

Príspevok od používateľa cico410 »

Počuvajte, mam na vyber obyčajne rukavice a rukavice s technologiou Ortho-tech (finger save) proti vyklbeni prstov.. ktoré sa mi oplatia kúpuť?? REUSCH GOALIATOR ....----- ADIDAS FS ??? poradte, ak mate skusenosti
:roll:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Myslim, ze znacka v tomto pripade hovori za vsetko.
:arrow: Adidas
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

reusch je takisto znacka aj ked nie taka znama a komercna jak adidas a tvrdenie ze to co je znackove to je dobre nieje vzdy pravdou..skontroluj si svi ako su zosite ci sa ti nebudu trhat, kvalitu materialu a v neposlednom rade cenu a vyber si po uvazeni.A ne iba zato ze je to adidas tak ich ber....
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Takze ty by si si radsej kupil obycajne rukavice ako tie s technologiou proti vyklbeniu prstov? Zvlastne.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

opitaj sa dakich brankarov lebo niektory co tu budu pisat ani v branke nestali
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

sdfd
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

yazoo napísal:Takze ty by si si radsej kupil obycajne rukavice ako tie s technologiou proti vyklbeniu prstov? Zvlastne.
este raz ti vravim reusch nie je obycajna znacka, len neni taka znama jak adidas a zaujimalo by ma ako je riesena ta ochrana proti vyklbeniu ked rukavice musia byt ohybne
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tomasito13 napísal:este raz ti vravim reusch nie je obycajna znacka, len neni taka znama jak adidas a zaujimalo by ma ako je riesena ta ochrana proti vyklbeniu ked rukavice musia byt ohybne
ono su tie casti kam si davas prsty vyplnene takou vystuzou, ktoru pohnes len dopredu, cize ohybat mozes, ale dozadu to nejde
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

tomasito13 napísal:este raz ti vravim reusch nie je obycajna znacka, len neni taka znama jak adidas a zaujimalo by ma ako je riesena ta ochrana proti vyklbeniu ked rukavice musia byt ohybne
Ja ta plne chapem. Mam kamaratov futbalistov, ktory maju doma aj 2-3 pary rukavic a Reusch pre mna nie je neznama znacka. Opakovat mi 2x nemusis. Len som chcel povedat, ze Adidasy su lepsie v tom, ze maju tu ochranu. ;)
HIHO77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa HIHO77 »

no ja uz chytam zopar rockov a mal som sancu chytat aj v tych s ochranov proti vyklbeniu ale niesom na to zvyknuty takze u mna jednozancne reusch ..a dobra znacka je aj uhlsport
Napísať odpoveď