Ako nastaviť smtp na centrum.sk v outloku
Ako nastaviť smtp na centrum.sk v outloku
Vie mi niekto poradiť ako nastaviť v outlok expres server odchádzajúcej pošty na centrum.sk ???? Niekde už bolo písane že si to mám nastaviť podla providera (v mojom prípade T-COM) ale ked si nastavím smtp podla t-com, tak mi zas neodchádzajú maily, ale iba prichádzajú na centrum.sk.
centrum.sk nemá server odchádzajúcej pošty.. (smtp), iba server prichádzajúcej pošty (pop3).
Čiže v nastaveniach nastav server odchádzajúcej pošty "pop3.centrum.sk", nezabudni napísať prihlasovacie meno, ktoré máš na centrume.
Ako server odchádzajúcej pošty nastav "mail.t-com.sk" a nezabudni napísať prihlasovacie meno, ktoré máš pre t-com..
Ak Ti to tak nejde, tak pastni chybovú hlášku..
Čiže v nastaveniach nastav server odchádzajúcej pošty "pop3.centrum.sk", nezabudni napísať prihlasovacie meno, ktoré máš na centrume.
Ako server odchádzajúcej pošty nastav "mail.t-com.sk" a nezabudni napísať prihlasovacie meno, ktoré máš pre t-com..
Presne takto som to robil a: Nelze Odoslať skúšobnú emailovú správu overte hodnotu v poli emailová adresa.brm napísal:centrum.sk nemá server odchádzajúcej pošty.. (smtp), iba server prichádzajúcej pošty (pop3).
V poli emailová adresa mám centrumácku adresu
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
smtp je odchadzajuca posta a preto nemoze byt nic ako smtp.centrum.sk
ked mas internet od nejakeho providera na slovensku tak vetsinou by ti mal dodat nastavenie do outlook
na centrum mas nastavenia\nastaveniemulitpopu\ parametre schranky ..... no a zvysok mas v screene
ODPORUCAM pozriet providera a podla neho nastavit
ked mas internet od nejakeho providera na slovensku tak vetsinou by ti mal dodat nastavenie do outlook
na centrum mas nastavenia\nastaveniemulitpopu\ parametre schranky ..... no a zvysok mas v screene
ODPORUCAM pozriet providera a podla neho nastavit
ked chces mat free mail od t-com tak oni ponukaju zoznam.sk !!! smtp.centrum.sk je na h... a mail.t-com.sk to iste,teda aspon co sa free mailu tyka
viem co pisem lebo aj ja to tak mam
viem co pisem lebo aj ja to tak mam
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=687§ion=home-
canario447
Novice