freedos

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
maxwel
Amateur
Amateur

freedos

Príspevok od používateľa maxwel »

prosim vas nevedel by mi niekto poradit ako nainstalovat windows sp cet freedos ?
sanglar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sanglar »

Preco cez freedos, nestaci cez bootovatelne CD?
maxwel
Amateur
Amateur

to je jedno ja absolutne neviem ak niekto viete poradfte navod
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

V BIOSe nastav, aby sa najskôr bootovalo z CD/DVD. Vlož CD s Windows a reštartuj počítač. :)
maxwel
Amateur
Amateur

a este jedna otazka ako freedos odstranim z pc ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

maxwel napísal:a este jedna otazka ako freedos odstranim z pc ?
pri tej inštalácii daj zformátovať disk
maxwel
Amateur
Amateur

a inak to nejde ja som uz win nainstaloval ?
sanglar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sanglar »

Ak si ten windows nainstaloval na ten isty disk(cast) kde bol freedos, tak uz tam nebude, nakolko si ten disk musel naformatovat.
maxwel
Amateur
Amateur

freedos bol na cecku a windows som nainstaloval tiez na cecko ... a su tam obydva
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

If one wishes to uninstall FreeDOS, it is not as easy as installing it, as with any Operating System. If FreeDOS replaced another Operating System, the only way to get the old one back is to format FreeDOS' partition and reinstall the other OS. If FreeDOS was installed alongside another OS, one should be able to simply delete the directory, fdauto.bat, fdconfig.sys, kernel.sys and make the partition bootable again with the bootloader originally available with the OS. With Windows 95 and 98, one can simply reboot with a DOS boot disk and type SYS C: with SYS from C:\Windows\command (or the command directory in the windows directory on the windows drive). With linux, this usually involved editing lilo.conf or /boot/grub/menu.lst and removing the FreeDOS entry, also running lilo if using lilo.

Translate by GOOGLE :

Ak jeden chce odinštalovať FreeDOS, to nie je tak ľahké, ako je inštalácia, ako s akýmkoľvek operačným systémom. Ak FreeDOS nahrádza iný operačný systém, jediný spôsob, ako dostať späť starý je formát FreeDOS 'oddiel a preinštalovať na iné OS. Ak FreeDOS bol nainštalovaný spoločne s iným OS, jeden by mal byť schopný jednoducho odstrániť adresár, fdauto.bat, fdconfig.sys, kernel.sys a bootovací oddiel, opäť s zavádzač pôvodne k dispozícii s OS. So systémom Windows 95 a 98, je možné jednoducho reštartovať počítač s DOS boot disk a typu SYS C: s SYS C: \ Windows \ command (príkaz alebo adresár v adresári Windows na systém Windows disk). S operačným systémom Linux, ide zvyčajne podieľajú editácia lilo.conf alebo / boot / grub / menu.lst a odstraňovanie FreeDOS vstup, tiež beží lilo ak používate lilo.

ZDROJ : http://wiki.fdos.org/Installation/WhatNow
Napísať odpoveď