znazat jeden program/apliakciu
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
znazat jeden program/apliakciu
zdrawim nejak sa mi nedari dat preco to co mozte kuknut na obrazku ako program to nefiguruju skusal som to vseliak ale neda sa a ide mi to dost na nervy ked mi to okno stale skace dik za kazdku radu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak to tam mas napisane, vyprasala ti trial verzia, teda verzia, ktora bola obmedzena na 7 dni. Zbavit sa toho je tazke, pretoze sa to vacsinou uklada niekde do registrov a je problem najst kde, teda je to skoro nemozne. Jedine pouzit nejaky crack ci registracne cislo.
Nepises k tomuto problemu viacej, teda o to co ti ide. Ak chces dat prec to okno, tak treba vypnut ten Keylogger, ak ho vsak nevies zapnut, aby si ho vypol, tak skus cez prikaz msconfig, programy ako TuneUp Utilites alebo sa pozriet do spravcu procesov. Pripadne ho cez Unlocker odomknut a zmazat.
Nepises k tomuto problemu viacej, teda o to co ti ide. Ak chces dat prec to okno, tak treba vypnut ten Keylogger, ak ho vsak nevies zapnut, aby si ho vypol, tak skus cez prikaz msconfig, programy ako TuneUp Utilites alebo sa pozriet do spravcu procesov. Pripadne ho cez Unlocker odomknut a zmazat.