Uz som stiahol win xp 64-bit a ked dam install exe tak my ukaze instal .exe neni platna aplikace typu win 32 tak som stahol vistu a tam my to iste ukazuje co stim mam spravit ?
win sa neinstaluje ako normalna aplikacia ale das cd/dvd do mechaniky a zapnes pc stym mediom v mechanike, ono si to nabootuje .......atd
v podstate by to malo byt to iste ako win xp, tak tu mas navod z hojka na instalovanie win xp [instal.]
no tak som nastavil aj to bootovanie tak aby bolo prve DVD 2 hdd atd dam dnu CD restartujem pc a chvilu tam je ten prikazovy riadok ci coto ta _ a potom sa dalej spusti XP co stim
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 13:51 )
No co stim ?
Pri spustani PC by ti malo napisat tlacidlo s ktorym spustis boot menu. Ja mam esc. Vloz tam vistu stlac tlacidlo na boot menu a spusti citanie cd/dvd.
No niektore dosky to nemaj. Konkretne tie starsie. Takze doporucujem v biose nastavit na prve miesto v bootovani cd/dvd a na druhe hdd. Takze First das ako cd/dvd a Second das HDD.
LOL PANEBOZE WINDWOS SOm uz reinstaloval 8x ale teraz to nece ist paneboze OMG LOL. V biose som si uz davno nastavil 1 DVD 2 HDD atd..ale neide to.ZAkladnu mam ASus P5K PRo