NOKIA 6300
NOKIA 6300
caute
neviete ako na tomto mobile nastavim aby ked mi niekto posiela subor mi ho automaticky ukladalo na pamatovu kartu a nie na telefon dakujem
neviete ako na tomto mobile nastavim aby ked mi niekto posiela subor mi ho automaticky ukladalo na pamatovu kartu a nie na telefon dakujem
Lenže on sa pýta na súbory, nie na SMS-ky...myslím, že nič také sa nedá nastaviť. Telefón ukladá na kartu len v tom prípade, že v telefóne už nie je dosť miesta. Takže ak Ti to tak veľmi vadí tak si ulož pár MP3 do pamäte telefónu, napríklad tie, ktoré máš nastavené na zvonenie a ostatné Ti bude už ukladať na kartu.
a IMO presunúť tých pár súborov z priečinka prijaté súbory na kartu mi nepripadá ako nejaká zvlášť namáhavá robota
a IMO presunúť tých pár súborov z priečinka prijaté súbory na kartu mi nepripadá ako nejaká zvlášť namáhavá robota
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
...
ja mam tak isto 6300
a nastavit sa toneda,ono ked ti posle velky subor a nemas dostatok pamate v telefone, tak sa ti automaticky ulozi na pamatovu kartu...
Aspon mne to tak funguje...
Aspon mne to tak funguje...
-
wolodo
Professional
heh aj ja tu mam o tom kde si staru temu nejde to... jednoducho po zaplneni karty sa ta opyta ci chces ukladat na telefon das ano.... ale spat sa ta to uz nikdy neopyta.... aAAaallllleee... je riesenie zo stranky NOKIA si stiahnni software, hod si update do mobilu a bude to davat zase na kartu
Len ti to premaze informacie ktore mas v mobile (sms, poznamky v kalendari, cisla na telefone, atd)
Vsetci ste na to mudry ale kym to nemate v ruke tak neverite ze sa to naozaj neda nastavit a ani sa na to mobil neopyta. (samozrejme si myslim ze zalezi na tom aky stary tam je software)
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 4:13 )
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 4:14 )
Vsetci ste na to mudry ale kym to nemate v ruke tak neverite ze sa to naozaj neda nastavit a ani sa na to mobil neopyta. (samozrejme si myslim ze zalezi na tom aky stary tam je software)
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 4:13 )
imho mne to nikdy neprijalo subor zaujimave jednoducho napisalo nie je dost pamatemamo4ever napísal: Aspon mne to tak funguje...
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 4:14 )
Hadam si to myslel zo srandy ten telefon ma myslim 6Mb pamat... ak si dobre pamatam... hodis jednu a dalsiu uz nie lebo ti napise to co som pisal vyssie....Zaxman napísal:nvm čo riešite šak ten mobil neam taku velku stavanu pamäť takže tam hod 10 pesničiek
-
wolodo
Professional
ze sa ta opyta telefon ked mas plnu kartu ze ci chces aby sa ti prijate subory ukladali na telefon, das ano... tak prijmas na telefon, no nikdy sa ta to neopyta spat ze ked mas plny telefon tak ci chces aby sa ti ukladalo na kartu.... pisem to uz druhy krat...... tak ked nevies o com tato tema je tak do nej nepis predsaZaxman napísal:tak ja som nvedel večina telefonov ma vstavanu pamet kolo tych 40-50mb aspon u SE ale tak ma 6mb ešte lepšie da tam jednu pesničku a ma ppokoj tak očom je potom vlastne tato téma nechapem
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 14:37 )
tam to nenixxxx223 napísal:skus v nastaveniach alebo v nastavenie BT
-
wolodo
Professional
ked si ten softwware stiahnes zo stranky ktoru som dal na prvej strasne tak sa ti urcite nic nedokasle len spustis instalaciu a plnis pokyny nic viac.
Temy?... Stare zname- Mas ban na google??? mas ich vsade vsade uplne vsade, ale odporucim ti cellkom fajn stranku zedge.net (neni to reklama len moja rada) regni sa tam a je to nejak obmedzene na 30 stiahnutych veci za mesiac. Taketo stranky su vypisane na Lamky.net

Temy?... Stare zname- Mas ban na google??? mas ich vsade vsade uplne vsade, ale odporucim ti cellkom fajn stranku zedge.net (neni to reklama len moja rada) regni sa tam a je to nejak obmedzene na 30 stiahnutych veci za mesiac. Taketo stranky su vypisane na Lamky.net