Tieto problemy sa mi zdaju take najpravdepodobnejsie:
1. Tvoja doska nepodporuje ddr2 a nasilu si ich narval do slotu kde mali byt ddr1
2. Tie ramky su chybne a treba skusit nejake druhe
3. Mozno je pricina v doske, tak skus updatnut bios
4. Mozno su chybne sloty a treba reklamovat dosku (aj take som zazil)
Este poznamenam, co som tu uz urcite napisal na forum, skusil by som tam dat tu pamat s horsim casovanim pri rovnakom takte a po restarte pridat tu druhu. Pripadne este manualne nastavit casovanie pamati, co zvlada ta pomalsia a pridat tam po restarte druhu. Nepamatam postup, no nieco podobne som nejako takto vyriesil.
Tieto problemy sa mi zdaju take najpravdepodobnejsie:
1. Tvoja doska nepodporuje ddr2 a nasilu si ich narval do slotu kde mali byt ddr1
2. Tie ramky su chybne a treba skusit nejake druhe
3. Mozno je pricina v doske, tak skus updatnut bios
4. Mozno su chybne sloty a treba reklamovat dosku (aj take som zazil)
uff.. no daval som ich nasilu.. ale aj ddr1 mi idu tazko... tvz nasilu
ako zistim ci mi podporuje...
neviete mi nejaku dobru poradit ktora podporuje.. lebo takto mi je to ako na dve veci.. chapes
no to je pomerne obtiazne lebo ta tvoja doska ma socket 478 (co je pomerne stary socket) a dosky s tymto socketom nepodoruju ddr2. Sice najdu sa aj take vynimky ako je napr. MSI 945GCM478-L ale ta nema agp slot ale pci-e 16x slot, cize by si musel kupit novu graficku kartu.
no čert to vem... no tak keby mam aj kupit tu grafiku.. lebo s tou mojou som fakt ze nespokojny... ktora by mi tam sedela
ale taka lepsia.. ale nie zas z tych ze 10.000 +
a ta zakladovka o ktorej si teraz pisal je lepsia ako ta ktoru mam teraz
Jancuk napísal:na tej stranke co si dal som taku nenasiel a vsak sice alza je daleko a co takto si to objednat postou k sebe domov ?
no vsak hej.. len vies.. pre istotu.. lebo ja sa do tychto zakladoviek ani z daleko nerozumiem... tak vies.. radcej sa spytam ako kupit nieco co ma potom len vytoci... ako tato ramka
jakubs777 napísal:no vsak hej.. len vies.. pre istotu.. lebo ja sa do tychto zakladoviek ani z daleko nerozumiem... tak vies.. radcej sa spytam ako kupit nieco co ma potom len vytoci... ako tato ramka
a nebolo by pre teba vyhodnejsie ramky vratit (ale len do 7 dni) a kupit ddr1-tky ? Ale ak si rozhodnuty pre kupu novej dosky a grafickej karty tak napis cenovy limit pre graficku kartu a napis aku mas terajsiu v pc
reno23 napísal:a nebolo by pre teba vyhodnejsie ramky vratit (ale len do 7 dni) a kupit ddr1-tky ? Ale ak si rozhodnuty pre kupu novej dosky a grafickej karty tak napis cenovy limit pre graficku kartu a napis aku mas terajsiu v pc
no vsak to... a praveze teraz ani moc cash nemam.. bo som student... jako nie zeby mi mama neprispela..ale babrat sa s tym vsetkym...
ak mi to zoberu na vymenu tak by som vymenil...
ak mozes.. by som ta velmo poprosil.. bo vidim ze sa vyznas a ja nemam taky prehlad... ze by si pozrel tu ddr1 za tu vymenu.... ta ddr2 stala 1088 sk tak pozri nieco good.. co by mi pc zobralo..dik moooooc
ja odporucam znacku Kingston (kedze maju asi najvacsiu kompatibilitu so zakl. doskami). Len ddr1-tky su drahsie ako ddr2, cize za 1000 SK si mozes kupit maximalne 1GB. Ak chces nejaky tip tak doporucujem napr. http://progma.ekatalog.biz/zbozi/1gb-dd ... ?p=z:25299 ,ak si ale ochotny do ramiek vrazit viac penazi tak kup rovno 2 kusy, len skoda ze ta tvoja doska nepodporuje zapojenie ram v dual-channel.