PLS dam na noc stahovat a pozrem rano uz nestahuje,neviem ci to je ze mi padol net alebo nieco ine.Neni nejaka vec ze dam stahovat padne net obnovi sa a ta vec sa zacne zase stahovat? ale ked ju vipnem osobne tak sa nezacne stahovat.
QuiKy napísal:PLS dam na noc stahovat a pozrem rano uz nestahuje,neviem ci to je ze mi padol net alebo nieco ine.Neni nejaka vec ze dam stahovat padne net obnovi sa a ta vec sa zacne zase stahovat? ale ked ju vipnem osobne tak sa nezacne stahovat.
Je taka vec ze das stahovat, nevadi padnuty net ono ta vec sa sama obnovi a zase zacne stahovat a ked ju vipnes osobne tak stahovat nezacne teda vlastne prestane... na pohladanie veci pouzi google ale myslim ze dobre klucove slova budu ten problem
Cez torrent,dam si nieco stahovat na noc a mne v noci stale padne net a rano pozrem uz nestahuje ale net ide a chcem aby jak sa zas obnovy signal alebo ako to je tak to stahovanie bude pokracovat automaticky sa zapne len to ktore chcem.A ked ho vipnem osobne tak nech sa automaticky uz nezapina.
Ja pouzivam flashget, ale aj utorrent to robi rovnako myslim, proste ked padne net, tak to ukaze rychlost nula, ale ked naskoci, tak pokracuje.. skus..