Help - Vegas Pro 8.0

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
paul33
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa paul33 »

Caute, zacal som robit vo Vegas Pro 8.0 video...dal som si video stopu, audio stopu, do video stopy som si dal videa, nastavil prechody, efekty oznacil cele video a dal renderovat...vybral som si nech je to format .wmv a dal renderovat...za par min sa zrenderovalo ale ked som video spustil, bol som dost zaskoceny, miesto pozadovaneho videa som mal vo videu len ciernu obrazovku...

Prosim viete mi niekto poradit, preco mi toto robi a co mam spravit, aby som mohol konecne vytvorit video ako chcem ?
Za pomoc predom dakujem :)

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 16:03 )
Ehm, mohol by mi niekto poradit, skusal som vsetko mozne ale fakt nvm co s tym :/ dik
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pred renderom musis oznacit cast videa ktoru chces renderovat...tak to bolo v 6, v 8 som nerobil ale malo by to byt to iste...asi si mal len oznacenu nejaku cast kde si nevlozil ziadnu adio/video stopu
paul33
Amateur
Amateur

Thek_SVK napísal:pred renderom musis oznacit cast videa ktoru chces renderovat...tak to bolo v 6, v 8 som nerobil ale malo by to byt to iste...asi si mal len oznacenu nejaku cast kde si nevlozil ziadnu adio/video stopu
hm mal som oznacene celu video stopu (nad stopov je taky sivy "pruzok" a na okraji s niecim zltym, ktory sa da nastavit na cast, ktoru chcem renderovat) ak to, tak som to mal tak spravene :/

Edit: Skusal som zrenderovat len ciste video bez efektov a podobne, ale ked to spustim, bud podla formatu chyba codec, alebo ho spusti a je tam cierna obrazovka, treba na Vegas nejake specialne codecy ?

Dik za help
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

skus toto
http://cz.youtube.com/results?search_qu ... +to+render+
snad sa tam nieco dozvies
paul33
Amateur
Amateur

Thek_SVK napísal:skus toto
http://cz.youtube.com/results?search_qu ... +to+render+
snad sa tam nieco dozvies
Hm dik, ale ja viem ako mam zrenderovat video ale mam problem taky, ze ked ho zrenderujem tak mam miesto videa v prehravaci len ciernu obrazovku, asi to je codecmi ale mam K-Lite Codec Pack...

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 12:29 )
Problem sa zazracne vyriesil nainstalovanim updatom Vegasu na 8.0c :)

Lock & thx za help :)
KViki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vegas 8

Príspevok od používateľa KViki »

Mam taky problem,. najprv som nemohol najst Pluginy,. ked som nasiel pluginy na video FX, tak ked som ich nahadzal nesiel mi zapnut VV8. A ked som ho niekolko krat preinstaloval a uz mi aj ide zapnut tak mi nenahra s formatu .avi Video a s formatu .mpg audio . . . Prosimvas pomozte mi co mam spravit ? Potrebujem pracovat s .mpg aj s .avi
velmi pekne dakujem

//Dam vam sem aj Sample . prosimvas help

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/191066813/M2U00191.MPG.html
Napísať odpoveď