Titulky do filmu

Informácie o software, ankety...
murcatko
Light Expert
Light Expert

Titulky do filmu

Príspevok od používateľa murcatko »

Mám ipod classic, a potreboval by som dať, resp. uchovať titulky vo filme (lebo sú v srt), poradíte ako?
Prosím, čo najpodrobnejšie, (napr. klikni na ten obrázok s tým cédečkom, a potom klikni na tretie zvrchu a potom daj oukej - taký manuál by potešil :) )
lebo ja som do takýchto vecí idiot :roll:

ďakujem za každú pomoc
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak si najdes program Allok Video Convertor..
tak tam mozes zrenderovat titulky priamo do filmu...
Prílohy
Schránka01.jpg
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Netreba warez, keď najlepší je zadarmo. :lol:

MediaCoder iPhone/iPod Edition - Add/pridáš video súbor (vedľa musia byť titulky s takým istým názvom súboru srt), start/začne prekodovať a to je všetko.

http://mediacoder.sourceforge.net/devic ... touch.html
murcatko
Light Expert
Light Expert

problémik...

Cesar napísal:Netreba warez, keď najlepší je zadarmo. :lol:

MediaCoder iPhone/iPod Edition - Add/pridáš video súbor (vedľa musia byť titulky s takým istým názvom súboru srt), start/začne prekodovať a to je všetko.

http://mediacoder.sourceforge.net/devic ... touch.html
Ďakujem :)
by si netušil, koľko mi to dalo roboty pochopiť, ako sa ten program zapína :D...
ale... niečo mi nejde.. čo mám zle nastavené? po dokončení som to našiel na ploche, síce s o polovicu menšou veľkosťou súbotu, ale bez titulkov :(
prikladám obrázok.. čo mám ako nastaviť a kedy kde ako kliknúť?
:roll:
Prílohy
ipod.JPG
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ten srt súbor sa v programe neotvára, musí to byť v tom istom priečinku ako filmový súbor a ono to načíta automaticky, klikni v druhom okne na subtitles a tam sa to má objaviť hneď keď ten filmový súbor otvoríš v programe. Keď klikneš na Play tak dopredu uvidíš ako to bude vyzerať aj s titulkami, nemusíš to prekodovať a potom zistiť že to tam vôbec nie je. Funguje to 100%.
murcatko
Light Expert
Light Expert

Cesar napísal:Ten srt súbor sa v programe neotvára, musí to byť v tom istom priečinku ako filmový súbor a ono to načíta automaticky, klikni v druhom okne na subtitles a tam sa to má objaviť hneď keď ten filmový súbor otvoríš v programe. Keď klikneš na Play tak dopredu uvidíš ako to bude vyzerať aj s titulkami, nemusíš to prekodovať a potom zistiť že to tam vôbec nie je. Funguje to 100%.
no skúšal som, ale nejde to... :evil:
mohol by si mi nejako "zakrúžkovať" do toho obrázku, čo kde a ako? :oops:

//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 22:09 )
nikto :(:(

//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 18:04 )
stále nikto :(

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 20:43 )
nikto............................................

//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2008, 10:20 )
nikto.........................................................................................................................................
Prílohy
ipod2.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

V tom malom okne Subtitle musis zadat rucne cestu k tym titulkom. To je to tlacitko s tromi bodkami. Mne ich automaticky nenanacitalo. A pre istotu tie titulky premenuj aby mali presne ten isty nazov ako film a daj ich do toho isteho adresara ako film. Skusal som s koncovkou .SRT a vlozilo ich bez problemov.

Tak teraz som si vsimol na tom tvojom hornom obrazku ze tam mas aj film aj titulky. To asi nie je vporiadku. Musis do toho programu natiahnut len samotny film bez titulkov a cestu k titulkom zadaj rucne tak ako som ti napisal.
Napísať odpoveď