Problémy s hrami od gameloftu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Problémy s hrami od gameloftu

Príspevok od používateľa zabzo »

Zdravím potrebujem pomoc...
Naťahal som si do mobilu hry ako Assasins Creed alebo Asphalt 4 atď. (proste hry od gameloft-u)
No a pri každej hre mi napíše Chyba aplikácie...A poväčšine sa mi to stáva pri poslednom načítaní...Načíta napr menu potom niečo ďalšie ale akonáhle už mi má načítať tú danú hru že budem hrať tak pri načítavaní mi to napíše Chyba aplikácie....
Mám mobil Nokia 6280 (sťahoval som hry java ktoré môj mobil podporuje aj s rozlíšením 240x320)
Prosím ak niekto viete pomôcť,pomôžte ... :( :( :cry: :cry:
Thx...
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Presne tento istý problém som mal aj ja na svojej 6280. Tento mobil je totiž nevyriešenou záhadou. Niektoré hry, ktoré sú 3D mi spustí bez problémov (boli to niektoré od Fishlabs) a asphalt, alebo iné zasa vôbec nespustil. Akože ja som doteraz neprišiel na to, od čoho to závisí. Jedine ak skúsiš pohľadať inú verziu tej hry, inak Ti neviem poradiť.
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

romulus2 napísal:Presne tento istý problém som mal aj ja na svojej 6280. Tento mobil je totiž nevyriešenou záhadou. Niektoré hry, ktoré sú 3D mi spustí bez problémov (boli to niektoré od Fishlabs) a asphalt, alebo iné zasa vôbec nespustil. Akože ja som doteraz neprišiel na to, od čoho to závisí. Jedine ak skúsiš pohľadať inú verziu tej hry, inak Ti neviem poradiť.
Mhm ďakujem ti teda aj tak...Možno niekto vie ako na to a inak aké máš dobré hry? Ak chceš pošli cez SS čo hrávaš , ak teda hrávaš...
Zatiaľ čau 8)
CuCu
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CuCu »

tu záleží aj natom či stahuješ s40v3a alebo v5 ....alebo s60.......
Napísať odpoveď