juro522 napísal:Z alza.sk by som moc neobjednaval. Kamarat si tam objednal PC a v ten den ako mu to prislo tak sa mu hned dodrbala doska, reklamoval to (1 mesiac cakal) a povedali ze sa tam nieco odpalilo a na to sa nevstahuje zaruka. Potom a do toho oprel jeho otec zacal sa vyhrazat obchodnou inspekciou a na druhy den mal novu dosku.
Ja som z alzy behom troch rokov nakupil tovar za asi 200 000, reklamacie som mal 3 a vsetky boli vyriesene kladne. Takze "odtial nekupuj, lebo kamos hovoril..." si nechaj pre debilkov v krcme.
Neviem ale niekto vyssie rozpraval ze Fotrony hucia... Mne to nevadi mnehra hudba 20hodin denne takze nepocujem vobec ten pc a to vnom mam sparovane paralelne zapojene repra plus v case mam zosik TDA 7294.. Ktory ma dalsie vetranie ....
//Edit: drziak HDD sa da odmontovat a posunut vedla, uff
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 17:47 )
Tak mi odpadol velky kamen zo srdca. Vojde sa tam. Dal som prec ten zbytocny drziak HDD (neplanujem davat viac nez jeden) a HDD som dal nad to.
waau.. tak to este o 7cm presahuje cez dosku.. dpc.. no ale aspon si dal prec ten drziak.. zvysi sa ti aspon airflow v bedni.. akurat ti zrejme stupne teplota na HDD
Doteraz som nikdy nemal problem s prehrievanim HDD, ja don ani do ostatnych casti zatial zasahy robit nebudem, cize od vyroby by mali zvladnut zakladnu teplotu nie? Jedine co budem taktovat je procak a aj to az za rok