reinstal visty, nemozem najst hardware

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

reinstal visty, nemozem najst hardware

Príspevok od používateľa dair »

mam problem s reinstalom visty, nemozem najst kameru (predvoleny program ju neregistruje), nejde zvuk aj ked v control paneli vidim equalizer ako pracuje a je to zaciarknute ako "pracuje".
Taktiez mam WIRELESS DEVICE SWITCH utilitku ktorou som zapianal a vypinal 2.4 a 5GHz wifi plus BLUETOOTH ktory tam uz ako moznost v programe nemam....
Vyhodilo mi tiez nejaky problem s bateriou ze je bud nepodporovana alebo zle zapojena a tak sa mi notas hibernuje....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

A co ovladace?Instaloval si nejake?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jasne, pred instalom som si backupol vsetky ovladace z oficialnej stranky podla mojho modela notasu... nainstaloval som SP1 a potom nainstaloval vsetky ovladace, updatlo sa to a zvuk, ani kamera nejdu...
S kamerou to vyzera akoby som ani nemal k tomu hardware, resp mi pise ze to moze byt ovladacmi (ale tie su dpc original od vyrobcu)

a baterka je total ko**tina, ked ju napojim tak ze je nekompatibilna alebo nie je spravne zapojena......
rozbijeeeeeem ten fullHD display s nou ked nepojde :evil: :wink:
dudo02
King
King

Ako to vyzera v spravcovi zariadeni?Vsetok hardware funguje korektne?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tam to je uplne na <!>
vsetko ide okrem nejakych OTHER DEVICES (mass storage controler) inac kameru tam najst nemozem.
Zvuk som preinstaloval a uz ide. Baterka stale na nic (hibernuje) a kamera ako som spomenul.
dudo02
King
King

Skus kazdemu zariadeniu ktore nefunguje preinstalovat ovladac a daj ho hladat online.Vyskusaj aj viackrat pri kazdom-mne sa stalo parkrat,ze ho nenaslo stale na 1 raz...
Ak nenajde ku niektoremu zariadeniu ovladac,tak ti asi neostava nic ine ako nainstalovat nejaky soft napr.everest a zistit o aky typ hardware sa jedna.Nasledne stiahnut driver a instalovat rucne.

Btw-to robis reinstal OS na tomto booku 1 krat?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj prvy krat vista ultimate. BTW mam tu hidden partiton tak asi skusim ist tym smerom to z toho obnovit aj ked momentalne nemam vobec ani napad ako. Potrebujem asi na to Vaio Recovery Console alebo co som sa docital musim pred bootom stlacit F10 ale prve nemam (hladam) a druhe nefunguje (je tam len ponuka na bootovanie nainstalovanej visty, nic viac)
dudo02
King
King

Do toho recovery sa dostanes,ak pri bootovani stlacis,podrzis medzernik..Ak sa nemylim..

\\akurat pozeram,ze ani nepises o aky notas sa jedna..Ja som bol nejak v tom,ze to je HP..Recovery a jeho spustenie je u kazdeho vyrobcu ine..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak vyzera to ze vevsinu problemov som vyriesil, jedine co ale ostava je WEBCAM ktora stale nejde a nie je k najdeniu....
Pobludim fora atd ale ak by niekto mal napad, dajte mi vediet.
Diky moc vopred
Napísať odpoveď