Zaslal: Št Dec 25, 2008 22:37 Predmet: Mrznutie PC
Cawko....uz asi pol roka mi mrzol PC pri roznych cinnostiach bolo jedno co som spravil ale zmrzol kedy sa mu chcelo...napr hral som undercover a siel v pohode spustil som si len winamp a zmrzol....tak som sa rozhodol ze preinstalujem windows tak som ho nahodil disk som sformatoval a ked som nainstaloval win a vsetky potrebne ovladaca + nejake tie hry a programi tak mi zase zmrzol ked som bol len na nete a pocuval hudbu....je to take zmrznutie ze hudba mi hraje len napr nevidim ako postupuje cas vo winampe ked pohnem myskou tak dost dlho trva kym sa presunie ale vyzera to tak ze jee na jednom mieste pohnem a zrazu je na inom mieste klavesnica reaguje tiez pomaly ked zapnem capslock tak az po chvili zasvieti ledka a kombinacia CTRL+ALT+DELETE nefunguje vobec...Moja zostava je IntelCore 2 Duo E6850,NVidia Geforce 8800GT,2GB Ram,Windows XP profesional SP2...teplotou to nebude lebo ked ho restartujem a pozriem na teplotu v biose tak je normalna nevidim tam ziadne zvysenie...Dufam ze mi pomozete..DIKS
mrznutie PC
takze HDD si prebehol diagnostickym softwareom, najlepsie priamo od vyrobcu, ano? Potom teda prebehni aj RAMky memtestom.
A ak aj RAMky OK, skus si pozriet, ake rozne procesy mas spustene, pozri sa do nejakeho pokrocilejsieho startup managera a ak som spravne pochopil, tak ti zacal sekat skor, ako si ho zapojil na net, takze nejaky adware by som asi vynechal, aj ked teda ktovie, co vsetko moze byt v tych hrach, ktore tam instalujes..., radsej teda pripadne skus aj adwareom a antivirakom prebehnut na zaver, ak by sa dovtedy nic neodhalilo
A ak aj RAMky OK, skus si pozriet, ake rozne procesy mas spustene, pozri sa do nejakeho pokrocilejsieho startup managera a ak som spravne pochopil, tak ti zacal sekat skor, ako si ho zapojil na net, takze nejaky adware by som asi vynechal, aj ked teda ktovie, co vsetko moze byt v tych hrach, ktore tam instalujes..., radsej teda pripadne skus aj adwareom a antivirakom prebehnut na zaver, ak by sa dovtedy nic neodhalilo