Kliknem na disk E a dam zoradit priecinky podla nazvu. A ked to vypnem a zapnem znovu disk E tak su tie ikony vseliako usporiadane. Ked si to podla seba usporiadam a dam aktualizovat a stale to robi. Cim to moze byt? Ako sa to da vyriesit?
to robi aj mne ze si dam usporiadat subory v zlozke napr podla datumu a ked ju zavriem a znova otvorim tak je zasa vsetko rozhadzane no zatial som neprisiel na to, myslel som ze je to tym ze davam vymazat vzdy nepotrebne subory zo systemu, ze ci sa to dakde nezapisuje abo co ale neni o v tom bo som si vsimol ze to robi aj tak
ked kliknete pravym tlacitkom, date "Usporiadat ikony podla..." a oznacite moznost "Auto arrange" (neviem ako je to po slovensky, ale je to druhe odspodu), tak vam to tiez robi stale?
BX napísal:Je to nejaky cervik, alebo kon? Neries? To by podla mna mal riesit
bug nevyrieši.. iba reinštalom a myslim si že je blbosť preinštalovavať cely win kvoli takejto "drobnosti"
co sa tyka cervu a kona.. antivir resp nejaky trojan remover mu pomoze.. to sa tiez neda nazvat nejakym extra zasahom... proste nech prescanuje komp...
Ako neviem ci dotycnemu to nejako velmi vadi... je to malickost a urcite by som koli tomu nepreinstaloval Win (zabit dalsi tyzden? ) Ak nepomoze scan, kaslat na to
neni to ziadny zver, mne to nevadi vobec viac menej, uz som si zvykol ale urcite je to bug abo podobna haluz bo teraz som reinstaloval xp a zatial sa tvari ze nerozhadzuje nic